Magyarországon mennyire vannak elítélve a sérült emberek a politikai vezetés részéről?
Te se szeretnéd, ha sérült emberek vennének körbe állandóan. Az is igaz hogy nem szépek és a polgármesternek a faluját kell képviselnie.
Nincsenek elítélve, csak nem akarunk egy levegőt szívni velük. Ugye megérted?
Egy példa a társadalmi (in)toleranciára:
Pár évvel ezelőtt Tihanyban nyaraltam a szüleimmel, béreltünk egy kis házat. Pár utcával arrébb volt egy ház, amiben vak fiatalok nyaraltak. Az utolsó este buliztak, zenét hallgattak, jól érezték magukat. Nem volt zavaróan hangos, engem is feldobott. Egy vén k..va kirontott és elkezdett velük ordítani, hogy azonnal fejezzék be, mert őket zavarja. Odamentem a nyanyához és közöltem vele, hogy én is pihenek és mégsem zavar a zene. Legalább jól érzik magukat és ha nem megy haza, elkalapálom. Akkor aztán lesz oka ordítani. Morgott és eltakarodott. Ott sznobok tartanak fent nyaralókat, akik az udvarukon medencét építenek és ki sem mennek a Balatonhoz. Akinek pénze van, nem feltétlenül normális.
Nem értem a problémádat.
Most azért szólnak meg és szívatnak mások, mert rossz a veséd?
Vagy mi van? Tényleg nem értem. :D
Se a melegek, se a bevándorlók nem sérültek semmilyen módon, csak a magyar átlagtól eltérő emberek és ezt sok megkeseredett proli nem tudja feldolgozni.
A köpködőknek, támadóknak csak az ad megnyugvást, ha azt hihetik, hogy körülöttük MINDENKINEK ugyanolyan az élete, mint az övéké. Legtöbb esetben nem túl fényes, fizetésnapról fizetésnapra való túléléssel és nem sok mással. Ezeket az embereket irritálja a gondolat, hogy tőlük eltérő kinézetű, gondolkodású, lelki berendezkedésű embereknek jobb, kényelmesebb életük lehet, mint nekik. Ennek eredményeképp köpnek rájuk, de valójában csak a saját életüket utálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!