Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mennyire...

Magyarországon mennyire vannak elítélve a sérült emberek a politikai vezetés részéről?

Figyelt kérdés
Akár testi akár szellemi sérültek. Csak azért érdekel mert állandóan azt hallani, hogy a bevándorlók és a melegek mennyire el vannak ítélve de én vesebetegként találkoztam kirekesztéssel. Ugye itt volt pár éve a szilvásváradi botrány amikor a lakók nem akarták, hogy szellemileg sérültek számára alakítsanak ki otthont a településen mert szerintük zavarnák a lakókat és a turistákat. A polgármester ki is jelentette, hogy szerinte nem nyújtanak szép látványt... Szerintetek manapság mennyire erős a gyűlölet a sérült emberek iránt a politika részéről ebben a sz országban?
2016. júl. 2. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

Te se szeretnéd, ha sérült emberek vennének körbe állandóan. Az is igaz hogy nem szépek és a polgármesternek a faluját kell képviselnie.

Nincsenek elítélve, csak nem akarunk egy levegőt szívni velük. Ugye megérted?

2016. júl. 2. 16:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy megértem! Csak azt nem, hogy akkor miért rinyál folyton mindenki a környezetemben, hogy miért nem járok el sehova itthonról. Hát pont ezért! Mondjuk külsőre nem látszik, hogy nem vagyok egészséges csak alacsony vagyok (de hát több ezer alacsony ember él még rajtam kívül.)
2016. júl. 2. 16:45
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Ez, hogy társaságba járj pont az élet része. Társaság centrikus a Homo sapiens. Járj oda ahol jól érzed magad, akár a tieid közé, ahol nem szólnak meg és mindenki ugyanolyan mint te. Köztük boldog lehetsz :-)
2016. júl. 2. 16:57
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
#3:Merthogy vesebetegként,csakis vesebetegek között lehet boldog?Csak köztük érezheti jól magát?
2016. júl. 2. 17:24
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Egy példa a társadalmi (in)toleranciára:

Pár évvel ezelőtt Tihanyban nyaraltam a szüleimmel, béreltünk egy kis házat. Pár utcával arrébb volt egy ház, amiben vak fiatalok nyaraltak. Az utolsó este buliztak, zenét hallgattak, jól érezték magukat. Nem volt zavaróan hangos, engem is feldobott. Egy vén k..va kirontott és elkezdett velük ordítani, hogy azonnal fejezzék be, mert őket zavarja. Odamentem a nyanyához és közöltem vele, hogy én is pihenek és mégsem zavar a zene. Legalább jól érzik magukat és ha nem megy haza, elkalapálom. Akkor aztán lesz oka ordítani. Morgott és eltakarodott. Ott sznobok tartanak fent nyaralókat, akik az udvarukon medencét építenek és ki sem mennek a Balatonhoz. Akinek pénze van, nem feltétlenül normális.

2016. júl. 2. 17:31
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem a problémádat.

Most azért szólnak meg és szívatnak mások, mert rossz a veséd?

Vagy mi van? Tényleg nem értem. :D

2016. júl. 2. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:
15%
Gratulálok a lepontozónak.
2016. júl. 2. 17:50
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

Se a melegek, se a bevándorlók nem sérültek semmilyen módon, csak a magyar átlagtól eltérő emberek és ezt sok megkeseredett proli nem tudja feldolgozni.

A köpködőknek, támadóknak csak az ad megnyugvást, ha azt hihetik, hogy körülöttük MINDENKINEK ugyanolyan az élete, mint az övéké. Legtöbb esetben nem túl fényes, fizetésnapról fizetésnapra való túléléssel és nem sok mással. Ezeket az embereket irritálja a gondolat, hogy tőlük eltérő kinézetű, gondolkodású, lelki berendezkedésű embereknek jobb, kényelmesebb életük lehet, mint nekik. Ennek eredményeképp köpnek rájuk, de valójában csak a saját életüket utálják.

2016. júl. 2. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Nem kérdező, nem a sérültek vannak kirekesztve. Állami követelmény, hogy mindenki legyen kirekesztve (lenézve, megalázva, leköpve, kigúnyolva, elutasítva, árokparton hagyva, vagy amit akarsz), aki másként gondolkodik, néz ki, viselkedik, vagy bármiben más, mint amit államilag előírtak. Kivéve egyet. Nem lophat ugyanúgy. Lásd a mostani leváltottak. Lopni is csak az előírás szerint lehet.
2016. júl. 2. 17:54
 10/13 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező menj vesebetegeknek fenntartott szórakozóhelyre és kezeltesd a vesebetegés mellett az agyad is.
2016. júl. 2. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!