Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "melegek" miért hivatkoznak...

A "melegek" miért hivatkoznak egyszer Istenre, amikor máskor meg tagadják őt?

Figyelt kérdés
"A szerelem valóság, Isten csak mese", állt tegnap egy transzparensen. Máskor pedig a "Jézusnak is két apja volt" szöveg.
2016. júl. 3. 08:55
1 2
 11/13 szuperpocok ***** válasza:
11%

Az ateisták már csak ilyenek. Minden alkalmat kihasználnak, hogy eldicsekedhessenek azzal, hogy nem hisznek Istenben. Mint valami kis taknyos, aki nem fél a szörnytől az ágya alatt.

Nem tudom miért kell ilyen arrogáns bunkónak lenni.

Egy agnosztikus...

2016. júl. 3. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:
17%

"És ti papoltok arról, hogy a rasszizmus rossz. Szánalom.."

Most mint mondtam, hogy ezt kaptam?

2016. júl. 3. 13:26
 13/13 anonim ***** válasza:
40%

Na most kapaszkodj meg kérdező, mert ettől az információtól a kettő agysejted közül az egyik biztos kimúlik. Nincs olyan, hogy "melegek"! Emberek vannak, akiknek véletlen az az egyik tulajdonságuk, hogy a saját nemükhöz vonzódnak szexuálisan. De mint emberek, ugyan olyanok, mint te, vagy én, vagy a szomszéd Mari néni, és mint ilyenek ezerfélék lehetnek. Nincsen egy meghatározott séma, nem lehet általánosítani, mert a rózsaszín tangában affektáló vadliberális b_uzitól, az ultramagyar acélbetkós hülyegyereken át, a totál átlagos Átlag Józsiig aki leszarja ezt az egész hisztériát, mindenkit meg lehet itt találni.

Döbbenet mi?

2016. júl. 3. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!