A "melegek" miért hivatkoznak egyszer Istenre, amikor máskor meg tagadják őt?
Az ateisták már csak ilyenek. Minden alkalmat kihasználnak, hogy eldicsekedhessenek azzal, hogy nem hisznek Istenben. Mint valami kis taknyos, aki nem fél a szörnytől az ágya alatt.
Nem tudom miért kell ilyen arrogáns bunkónak lenni.
Egy agnosztikus...
"És ti papoltok arról, hogy a rasszizmus rossz. Szánalom.."
Most mint mondtam, hogy ezt kaptam?
Na most kapaszkodj meg kérdező, mert ettől az információtól a kettő agysejted közül az egyik biztos kimúlik. Nincs olyan, hogy "melegek"! Emberek vannak, akiknek véletlen az az egyik tulajdonságuk, hogy a saját nemükhöz vonzódnak szexuálisan. De mint emberek, ugyan olyanok, mint te, vagy én, vagy a szomszéd Mari néni, és mint ilyenek ezerfélék lehetnek. Nincsen egy meghatározott séma, nem lehet általánosítani, mert a rózsaszín tangában affektáló vadliberális b_uzitól, az ultramagyar acélbetkós hülyegyereken át, a totál átlagos Átlag Józsiig aki leszarja ezt az egész hisztériát, mindenkit meg lehet itt találni.
Döbbenet mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!