Magyarországon még az iskolába is ilyen mértékű a gyűlölet?
Van egy öcsém aki gimnazista és mesél erről dolgokat.
A diákok gyakran mondanak ilyeneket, hogy "tetves migránsok, lekéne lőni őket" és az is gyakori, hogy a zsidókat gyalázzák útszéli módon.
És gyakran a tanárok(!) is ilyeneket mondanak.
A gyerekeket szeretetre, elfogadásra kellen tanítani és nem szabadna engedni ezt a primitív kocsmatöltelék mentalitást és a Fidesz-Jobbik propagandát.
Mi az oka annak, hogy már a fiatalok nagy része is ilyen?

válasza:

válasza:Amiért te is írtad, mert a tanárok is ilyenek. És mellékesen folyamat nyomatják ezt a fideszes propagandát.
Én úgy gondolom, hogy a migránsozás - és több téma is - nem való az iskolába.

válasza:

válasza:A fiatalok fogékonyak és általában keveset (vagy semmit) tudnak a politikáról, annak működéséről. Ebből következően a gyűlöletkampány náluk a leghatásosabb.
Kérdezz meg egy ilyen gimnazistát, mit tud a migrációról, és különösen az (ide nem) érkező emberekről. Ha egyáltalán szóba áll veled e témában, meg fogsz döbbenni az orbitális ostobaságokon, amit mond (ha tud bármit is mondani).

válasza:A politika egyáltalán nem való az iskolába! Semmilyen téren. A folyton politizáló tanárok így akarják elvonni a figyelmet arról, hogy mennyire nem értenek ahhoz, amit tanítanak.
"A gyerekeket szeretetre, elfogadásra kellen tanítani"
Sajnos erre még sokan nem jöttek rá.

válasza:"Az, hogy a magyarokat az eu nem tekinti migránsoknak, és nem épít kerítést ellenük. Ha így tenne, már menekültpárti lenne mindenki."
Mért kéne az eu-nak migránsoknak tekintenie a magyarokat??

válasza:

válasza:"Mért kéne az eu-nak migránsoknak tekintenie a magyarokat??"
Azért, mert lassan milliószámra kezdenek kimenekülni hazánkból! nem tűnt fel, hányan hagyják el az országot? nem tűnt fel, hogy mindenki a szar élet/társadalmi/gazdasági/egészségügyi helyzetek miatt hagyja el az országot? Nem tűnt fel, hogy a szegényebb országokból is pont ezen okok miatt jönnek el hazulról, és mennek a nyugati országokba?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Lehetséges hogy nem csak Magyarországon megy a szavazatszerző, gyűlöletkeltő kampány hanem egész Kelet-Európában?
Én azt veszem észre, hogy itt valóságos kultusza van. sok magyar isteníti őt, hogy "jól kiállt a fehér emberért meg jól helyre tette a bevándorlókat" stb. Mi az oka, hogy ő itt Magyarországon különösen népszerű?
NEM provokálásnak szánom, csak komolyan nem értem. Mindenhol ezt olvasni a kommentelőknél (nem csak GYK-n), hogy "mert a zsidók..." "a cionista..." stb stb. Észrevettem, hogy ez ténylegesen csak Magyarországra jellemző, sehol máshol nem hallottam, vagy láttam...
Jól esik az embereknek kicseszni a másikkal vagy mi? Honnan jön ez a mentalitás?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!