Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyesek miért hiszik azt,...

Egyesek miért hiszik azt, hogy lesz bárminemű határreízió?

Figyelt kérdés

NEM PROVOKÁCIÓ!

(az érzékeny lelkivilágúaknak nem is kötelező elolvasni)


Személy szerint, mint külhoni magyar kimerem jelenteni teljes bizonyossággal, hogy nem lesz hattárrevízió és nem fog Magyarország semmilyen területeket visszakapni.


Le is írom miért. Mert a magyar népet az ellenséges idegen eszmék annyira kiherélték, hogyha a románok önként felkínálnák a teljes Erdélyt, akkor kb a következő jelenet játszódna le:

Megszólalna egy ex-szdsz-es:

- Nehogy elfogadjátok, mert akkor fasiszták lesztek, és ti ugye nem szeretnétek fasiszták lenni? Mégis mit gondolna erről Juncker meg Merkel?

- Nem, nem szeretnénk fasiszták lenni, hisz ez ártana az euroatlanti felzárkózásnak, még az hiányzana, hogy bezárják az összes mekit, akkor hol fogok dumcsizni majd a haverokkal, a tüntik után? - mondaná a magyar nép.

És természetesen tiltakozna mindenki az ellen, hogy a románok csak tartsák meg a területeiket. Erre meg az szdsz-es panoptikus csóválná a fejét és csak annyit mondana:

- Jól van, jól van, szófogadó goyim vagytok ti. Kezdetnek nem rossz, egyelőre nem fasisztázunk le titeket, de a jövőben is fogadjatok csak szépen szót nekünk.

Igaz, hogy ez a történet túlzó, de szerintem valami ilyesmitől nem állnának távol a történések.


A magyarországi embereket annyira megmérgezték az idegen eszmék, hogy már saját nemzete ellen is gyűéüéködik. Ha megnézzük pl Gyurcsányt meg a DK-okat, akkor ők a külhoni nemzettársaik iránt gyűlölködnek. Ilyen az EGÉSZ VILÁGON SEHOL MÁSUTT NINCS. A németeknek a legszélsőségesebb liberálisai sem gyűlölik a lotaringiai németeket, az orosz liberálisok sem gyűlölik az észtországi oroszokat, a svéd liberálisok sem uszítanak a finnországi svédek ellen. De Magyarorzágon a liberálisok viszont gyűlölséget szítanak a külhoni magyar társaik ellen.

Egy ilyen néppel mit lehet kezdeni?


Magyarországot már a kommunista Kádár és Rosenfeld Mátyás elkezdte bomlasztani, utána a rendszerváltás hevében mindenki a nyugat feltételnélküli imádásába kezdett, annyira, hogy az amerikaiak iránti lázas talpnyalás következtében mindenki ujjongott, amikor az Amerikai Légierő a magyarok asszisztálásával vajdasági magyarokra dobott bombákat. A magyarországiak nemhogy tiltakoztak volna, hogy nemzettársaikat bombázzák az amerikaiak, hanem helyette ujjongtak és tapsoltak és még a mai napig is ujjonganak ha a NATO lebombáz valakit (elvégre a harminc éve kivonult oroszok nyilván sokkal nagyobb agrsszorok).


Utána meg jött az SZDSZ. Amit egy izraeli irányítású cionista szekta irányított (voila: hitgyüli). (és a magát nemzeties magyarnak valló fideszt is jelenleg ez a szekta rángatja zsinóron).

Ebben az időszakban kőkemény hungarofób diktatúra volt. Utána meg miután felbomlott az szdsz, az energia nem semmisült meg csak átalakult, Kétfarkú, pm, együtt, dk stb formájába.


Ez idő alatt a román/jogoszláv emberekbe a kommunizmus alatt hazafiasságot és nemzetszeretetet neveltek. A rendzserváltás után is noha a romának hirtelen NATO-barátok lettek, de azt sose feledték, hogy ők románok. Ma is a többikbe hazafiasságot és nemzetszeretetet nevelnek, míg belént a hazafiasság legkisebb lángjára is azt hurrogják, hogy: „fasiszta! náci! rasszista! irredentista!” és még csírájában eltapossák.

Ha ezek a hurrogók látnák, hogy kint milyen szervezetek és pártok vannak, akkor rájönnének, hogy a legvadabb jobbikos szkínhed motorosok ovia cserkészeknek számítanak a kinti nacionalistákhoz képest.


A kedvenceim pedig a fideszesek meg többi magát hazafiak valló a jelenlegi Magyarországon.

Nekik a muszlimok elleni gyűlölködés mindenek felett áll, őket semmi nem érdekel, csak mindig alaki másnak a gyűlölése. Az pedig ha te másokat gyűlölsz az nem hazafiság. A magyar nép szeretetét lecserélték a mások gyűlölésére, így nem a szeretet hajtja őket, hanem a gyűlölet.

A fidesz is jelenleg a muszlimok elleni gyűlöletet magyarszeretetbe csomagolva eteti meg a buta foteljobberokkal (akikről azt kell tudni, hogyha miután kimennek Londonba, a gyereküket még véletlenül sem tanítanák meg a magyar nyelvre).

Az ő hazafiságuk kimerül abban, hogy felkelnek a fotelből.


Egy ilyen nemzet mégis, hogy akar bárminemű hattárrevíziót?2018. szept. 9. 14:27
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*ovis cserkészek
2018. szept. 9. 14:31
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem hiszik hanem tudják. Mert most ennek van itt az ideje.
2018. szept. 9. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim ***** válasza:
3%
Mert háború bármikor lehet, és valószínűleg lesz még. De ehhez valóban más embereknek kellene vezetniük az országot, konkrétan szélsőjobboldaliaknak. Egy jobboldali demokrata se álmodozna erről (pl. Fideszes).
2018. szept. 9. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
42%

El kéne már felejteni azokat a területeket. Van még olyan ország ami 50 éve az elvesztett területei miatt vergődik? Nincs.


Utolsó: széljobber kormányzást akarsz meg háborút, egyszerűbb ha most azonnal lelövöd magad mert senki se kiváncsi az undorító fajtádra.

2018. szept. 9. 14:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Előítéletes vagy a magyarországi magyarokkal szemben. Nem vagy nagyobb magyar azért, mert határon túli vagy. Most én is mondhatnám, hogy volt már, mikor nem tudtam felvidéki magyarral magyarul beszélni, mert csak azért is szlovákul dumált hozzám, vagy láttam már vajdasági magyart szerb zászlót lengetni Bp-en, de a magyar gyereket román iskolába adó családot is láttam...szóval határon innen és túl is van ilyen is, olyan is.
2018. szept. 9. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Ritka nagy fallosz vagy kérdező
2018. szept. 9. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

5-ös a számból vette ki a szót!


Miért utálod ennyire az anyaországi magyarokat? Pont a hozzád hasonló sértett határon túliakat nem szeretik itthon, akik azért mert kárpátaljai/vajdasági/erdélyi/felvidéki magyarok vagytok, ti elvárjátok hogy nektek előjogaitok legyenek. Ami vérlázító, hogy ti magatokat nagyobb magyarnak gondoljátok, csak arról megfeledkeztek hogy az életnek nem csak ez az egy dimenziója létezik.


Én is tudnék mondani olyat mikor Erdélyben az erdélyi magyar boltos, aki előttem magyarul beszélt valakivel, nálam már románul beszélt, pedig hallotta hogy a barátaim előtt magyarul beszélek.

Vagy mikor az egyik vajdasági magyar ismerősünk annak idején Olaszországba disszidált és ott egy táborban pénz osztásnál egyik nap a szerbek közé másik nap a magyarokhoz állt sorba.

2018. szept. 9. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

"Mert háború bármikor lehet, és valószínűleg lesz még. De ehhez valóban más embereknek kellene vezetniük az országot, konkrétan szélsőjobboldaliaknak. Egy jobboldali demokrata se álmodozna erről (pl. Fideszes)."


Igen te kretén. Kérdezz meg egy vajdasági magyart milyen volt amikor háború volt náluk.

2018. szept. 9. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
21%
A határrendezés ideje elérkezett. Tetszik vagy nem, a területek vissza lesznek csatolva!
2018. szept. 9. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

*9

Ez most az új fétis nálatok, vagy mi a fos?

2018. szept. 9. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!