Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook


Kategória: Politika » Magyar politika

A kérdés

Egyesek miért hiszik azt, hogy lesz bárminemű határreízió?

NEM PROVOKÁCIÓ!

(az érzékeny lelkivilágúaknak nem is kötelező elolvasni)


Személy szerint, mint külhoni magyar kimerem jelenteni teljes bizonyossággal, hogy nem lesz hattárrevízió és nem fog Magyarország semmilyen területeket visszakapni.


Le is írom miért. Mert a magyar népet az ellenséges idegen eszmék annyira kiherélték, hogyha a románok önként felkínálnák a teljes Erdélyt, akkor kb a következő jelenet játszódna le:

Megszólalna egy ex-szdsz-es:

- Nehogy elfogadjátok, mert akkor fasiszták lesztek, és ti ugye nem szeretnétek fasiszták lenni? Mégis mit gondolna erről Juncker meg Merkel?

- Nem, nem szeretnénk fasiszták lenni, hisz ez ártana az euroatlanti felzárkózásnak, még az hiányzana, hogy bezárják az összes mekit, akkor hol fogok dumcsizni majd a haverokkal, a tüntik után? - mondaná a magyar nép.

És természetesen tiltakozna mindenki az ellen, hogy a románok csak tartsák meg a területeiket. Erre meg az szdsz-es panoptikus csóválná a fejét és csak annyit mondana:

- Jól van, jól van, szófogadó goyim vagytok ti. Kezdetnek nem rossz, egyelőre nem fasisztázunk le titeket, de a jövőben is fogadjatok csak szépen szót nekünk.

Igaz, hogy ez a történet túlzó, de szerintem valami ilyesmitől nem állnának távol a történések.


A magyarországi embereket annyira megmérgezték az idegen eszmék, hogy már saját nemzete ellen is gyűéüéködik. Ha megnézzük pl Gyurcsányt meg a DK-okat, akkor ők a külhoni nemzettársaik iránt gyűlölködnek. Ilyen az EGÉSZ VILÁGON SEHOL MÁSUTT NINCS. A németeknek a legszélsőségesebb liberálisai sem gyűlölik a lotaringiai németeket, az orosz liberálisok sem gyűlölik az észtországi oroszokat, a svéd liberálisok sem uszítanak a finnországi svédek ellen. De Magyarorzágon a liberálisok viszont gyűlölséget szítanak a külhoni magyar társaik ellen.

Egy ilyen néppel mit lehet kezdeni?


Magyarországot már a kommunista Kádár és Rosenfeld Mátyás elkezdte bomlasztani, utána a rendszerváltás hevében mindenki a nyugat feltételnélküli imádásába kezdett, annyira, hogy az amerikaiak iránti lázas talpnyalás következtében mindenki ujjongott, amikor az Amerikai Légierő a magyarok asszisztálásával vajdasági magyarokra dobott bombákat. A magyarországiak nemhogy tiltakoztak volna, hogy nemzettársaikat bombázzák az amerikaiak, hanem helyette ujjongtak és tapsoltak és még a mai napig is ujjonganak ha a NATO lebombáz valakit (elvégre a harminc éve kivonult oroszok nyilván sokkal nagyobb agrsszorok).


Utána meg jött az SZDSZ. Amit egy izraeli irányítású cionista szekta irányított (voila: hitgyüli). (és a magát nemzeties magyarnak valló fideszt is jelenleg ez a szekta rángatja zsinóron).

Ebben az időszakban kőkemény hungarofób diktatúra volt. Utána meg miután felbomlott az szdsz, az energia nem semmisült meg csak átalakult, Kétfarkú, pm, együtt, dk stb formájába.


Ez idő alatt a román/jogoszláv emberekbe a kommunizmus alatt hazafiasságot és nemzetszeretetet neveltek. A rendzserváltás után is noha a romának hirtelen NATO-barátok lettek, de azt sose feledték, hogy ők románok. Ma is a többikbe hazafiasságot és nemzetszeretetet nevelnek, míg belént a hazafiasság legkisebb lángjára is azt hurrogják, hogy: „fasiszta! náci! rasszista! irredentista!” és még csírájában eltapossák.

Ha ezek a hurrogók látnák, hogy kint milyen szervezetek és pártok vannak, akkor rájönnének, hogy a legvadabb jobbikos szkínhed motorosok ovia cserkészeknek számítanak a kinti nacionalistákhoz képest.


A kedvenceim pedig a fideszesek meg többi magát hazafiak valló a jelenlegi Magyarországon.

Nekik a muszlimok elleni gyűlölködés mindenek felett áll, őket semmi nem érdekel, csak mindig alaki másnak a gyűlölése. Az pedig ha te másokat gyűlölsz az nem hazafiság. A magyar nép szeretetét lecserélték a mások gyűlölésére, így nem a szeretet hajtja őket, hanem a gyűlölet.

A fidesz is jelenleg a muszlimok elleni gyűlöletet magyarszeretetbe csomagolva eteti meg a buta foteljobberokkal (akikről azt kell tudni, hogyha miután kimennek Londonba, a gyereküket még véletlenül sem tanítanák meg a magyar nyelvre).

Az ő hazafiságuk kimerül abban, hogy felkelnek a fotelből.


Egy ilyen nemzet mégis, hogy akar bárminemű hattárrevíziót?Keress kérdéseket hasonló témákban: Trianon, hazaáruló, Magyarország, hiénák, Erdély

 2018. szept. 9. 14:27  Privát üzenet  

A válaszok
1 2
A kérdező kommentje:

*ovis cserkészek

# 1/15Időpont 2018. szept. 9. 14:31 Privát üzenet
Nem hiszik hanem tudják. Mert most ennek van itt az ideje.

A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/15Időpont 2018. szept. 9. 14:32 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Mert háború bármikor lehet, és valószínűleg lesz még. De ehhez valóban más embereknek kellene vezetniük az országot, konkrétan szélsőjobboldaliaknak. Egy jobboldali demokrata se álmodozna erről (pl. Fideszes).

A válasz 8%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 44%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/15Időpont 2018. szept. 9. 14:36 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

El kéne már felejteni azokat a területeket. Van még olyan ország ami 50 éve az elvesztett területei miatt vergődik? Nincs.


Utolsó: széljobber kormányzást akarsz meg háborút, egyszerűbb ha most azonnal lelövöd magad mert senki se kiváncsi az undorító fajtádra.A válasz 45%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/15Időpont 2018. szept. 9. 14:54 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Előítéletes vagy a magyarországi magyarokkal szemben. Nem vagy nagyobb magyar azért, mert határon túli vagy. Most én is mondhatnám, hogy volt már, mikor nem tudtam felvidéki magyarral magyarul beszélni, mert csak azért is szlovákul dumált hozzám, vagy láttam már vajdasági magyart szerb zászlót lengetni Bp-en, de a magyar gyereket román iskolába adó családot is láttam...szóval határon innen és túl is van ilyen is, olyan is.

A válasz 90%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 45%-ban hasznos válaszokat ad.
# 5/15Időpont 2018. szept. 9. 14:59 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Piros Kalapács nevű felhasználó válasza:

Ritka nagy fallosz vagy kérdező

A válasz 65%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/15Időpont 2018. szept. 9. 15:57 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

5-ös a számból vette ki a szót!


Miért utálod ennyire az anyaországi magyarokat? Pont a hozzád hasonló sértett határon túliakat nem szeretik itthon, akik azért mert kárpátaljai/vajdasági/erdélyi/felvidéki magyarok vagytok, ti elvárjátok hogy nektek előjogaitok legyenek. Ami vérlázító, hogy ti magatokat nagyobb magyarnak gondoljátok, csak arról megfeledkeztek hogy az életnek nem csak ez az egy dimenziója létezik.


Én is tudnék mondani olyat mikor Erdélyben az erdélyi magyar boltos, aki előttem magyarul beszélt valakivel, nálam már románul beszélt, pedig hallotta hogy a barátaim előtt magyarul beszélek.

Vagy mikor az egyik vajdasági magyar ismerősünk annak idején Olaszországba disszidált és ott egy táborban pénz osztásnál egyik nap a szerbek közé másik nap a magyarokhoz állt sorba.A válasz 60%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/15Időpont 2018. szept. 9. 16:08 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

"Mert háború bármikor lehet, és valószínűleg lesz még. De ehhez valóban más embereknek kellene vezetniük az országot, konkrétan szélsőjobboldaliaknak. Egy jobboldali demokrata se álmodozna erről (pl. Fideszes)."


Igen te kretén. Kérdezz meg egy vajdasági magyart milyen volt amikor háború volt náluk.A válasz 21%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/15Időpont 2018. szept. 9. 16:21 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A határrendezés ideje elérkezett. Tetszik vagy nem, a területek vissza lesznek csatolva!

A válasz 16%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad.
# 9/15Időpont 2018. szept. 9. 16:37 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

*9

Ez most az új fétis nálatok, vagy mi a fos?A válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/15Időpont 2018. szept. 9. 16:41 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldéseKapcsolódó kérdések
Magyarország jelenleg hatályos alaptörvényét a Vérszerződést meg tudod-e bármely jogi eszközzel támadni? Van-e bárminemű észérved, mely alapján az alapszerződés hatályon kívül helyezhető lenne?
Ha bárminemű ételre szórok 2 maréknyi zöldségkeveréket, így eszem meg, az már egy fokon egészséges életmód?
Subaru Outback (2012) esetében megoldható valahogy, hogy a fényszóró bekapcsolása után ne halványuljon láthatatlanná a műszerfal világítás (ill. automata üzemmódban napfénynél...
Emberek! Félek Budapestre menni bárminemű rendezvényre. Honnan tudni, hogy nem történik valami robbantás?
Van bárminemű esélye egy újonnan alakult/alakuló pártnak arra, hogy a parlamentbe bekerüljön?
Van valakinek bárminemű információja a MC Cormick d'439 típusjelű traktorról?

Kérdések a Politika rovatbólKérdések a Magyar politika rovatból
Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!