Helyes ha a Fidesz ezután is közpénből pénzeli Böjte Csabát a rém-árvaházakkal?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nagyjából átfuttam ezt a cikket és OMG... Oké hogy az amerikai népszava az egy Fidesz ellenes fakenews propaganda gyár, viszont a cikk írója mindennek nevezhető de újságírónak semmiképp.
Olyan elfogult és olyan habzó szájjal tolja az összefüggéstelen általa kitalált alaptalan következtetéseket, hogy simán elmehetne ezo tv műsorvezetőnek :D
Szivesen linkelném, de sajnos a Fidesz médiumok nem foglalkoznak az üggyel, nem is tudom miért????????
De hát ő biztos nem fideszellenes:
Így néz ki egy tisztességes fideszespárti vélemény! Sajnos nem sok ilyen erkölcsű ember van köztetek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Vagy ha nem népírtás, akkor mi lehet a megfelelő jogi kategória? Emberiségellenes bűncselekmény?
a nem szeretnék gyereket szülni ezért felhozta a párom hogy fogadjunk be egy gyereket 32N
Ha orokbe akar valaki fogadni gyereket, akkor lehet 1-2 eves gyereket vagy kisebbet, de ugye az nagyon ritka es sok evet kell varni ra. Ha valaki 4-5-6 eves gyereket akar fogadni, akkor ok hol vannak addig? Vagy lehet ilyet mostanaban? Es hogy lehet ilyet kezdemenyezni?
Csongrád megyében ismer valaki ilyen helyet/helyeket? (szegedi vagyok) Válaszokat előre is köszönöm!
Húsnál, ételnél érthető mert fennáll a mérgezés veszély
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!