Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz vagy ellenzék?

Fidesz vagy ellenzék?

Figyelt kérdés
Indokolj

márc. 5. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Haver, nincs ellenzék. Innentől kezdve marad a “pontleszaromelsemegyek” menüpont.

Nem érdekel a gusztustalan egymás sarazása, 29 éve unom az egészet. A könyökömön jön ki a mocskoskormány mocskosellenzék. Ugyanazok a seggek mindkét oldalon.

márc. 12. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:

11:10

Én már lassan 30 éve nem szavazok, pontosabban amióta szavazhatok. Mindegyik szarházi, megélhetési patkányok. Szavazzon inkább a sok söpredék, akiknek mindenáron kell valaki, akit követhetnek, mert önálló gondolatokra képtelenek.

márc. 12. 11:17
 13/15 anonim ***** válasza:

12, naaa te vagy az emberem. Most éppen fideszpatkánynak tituláltak, mert kifejtettem a véleményem, majd közöltem, hogy nem szavazok. De a nemszavazás is a fideszt támogatja, tehát csendesen szavazok azzal, hogy nem szavazok. Egy ilyen logikai sherlockkal nem tudtam vitába szállni.

Amúgy ja, minek elmenni, ha nincs értelmes ember, aki tényleg engem és az én értékrendem tudna képviselni.

márc. 12. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, ha fizetnének érte valami jobb összeget, elmegyek én szavazok bárkire, de ingyen? Nem. Az összes patkány lop, csal, hazudik. Minek válasszam meg azt, hogy "igen, azt szeretném most le lopd el a pénzem". Kész kabaré. A sok agymosott nyugodtan menjen szavazni, biztosan jobb mint a családdal lenni vagy éppen dolgozni, hobbit művelni stb
márc. 12. 11:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Mindig vasárnap szokott lenni, akkor meg mi a családdal főzünk vagy kirándulunk. Tavaly terhesen pláne nem volt kedvem sorba állni emiatt, pedig csak önkormányzatról volt szó.

Pénzért se szavazok, ellenkezne az elveimmel.

márc. 12. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!