Fidesz vagy ellenzék?

Haver, nincs ellenzék. Innentől kezdve marad a “pontleszaromelsemegyek” menüpont.
Nem érdekel a gusztustalan egymás sarazása, 29 éve unom az egészet. A könyökömön jön ki a mocskoskormány mocskosellenzék. Ugyanazok a seggek mindkét oldalon.

11:10
Én már lassan 30 éve nem szavazok, pontosabban amióta szavazhatok. Mindegyik szarházi, megélhetési patkányok. Szavazzon inkább a sok söpredék, akiknek mindenáron kell valaki, akit követhetnek, mert önálló gondolatokra képtelenek.

12, naaa te vagy az emberem. Most éppen fideszpatkánynak tituláltak, mert kifejtettem a véleményem, majd közöltem, hogy nem szavazok. De a nemszavazás is a fideszt támogatja, tehát csendesen szavazok azzal, hogy nem szavazok. Egy ilyen logikai sherlockkal nem tudtam vitába szállni.
Amúgy ja, minek elmenni, ha nincs értelmes ember, aki tényleg engem és az én értékrendem tudna képviselni.

Mindig vasárnap szokott lenni, akkor meg mi a családdal főzünk vagy kirándulunk. Tavaly terhesen pláne nem volt kedvem sorba állni emiatt, pedig csak önkormányzatról volt szó.
Pénzért se szavazok, ellenkezne az elveimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!