Magyar Péternek Orbán Viktor imádata, fetishe van?
Figyelt kérdés
Országjárásba kezd, ugyanabba az időpontokba és ugyanoda megy utána közvetlen. Ha Kötcsén tart találkozót Orbán ugyanoda megy, ugyanarra a napra kétszáz méterrel arrébb. Még csak nem is a falu másik felébe. Ha Viktor békementet szervez, akkor Magyar is ugyanarra a napra ugyanoda a városba. Orbán Viktor bábút csinál és a nyája előtt szeretgeti. Nem beteges ez?
okt. 28. 15:26
A kérdező szavazást indított:
Igen. Elég bizarr
Igen, de ez természetes hiszen az Alma Máterhez az ember ragaszkodik
Nem is tudom
7 szavazat
2/28 anonim 

válasza:

válasza:Inkább Orbán Viktornak van Magyar Péter fétise.
3/28 anonim 

válasza:

válasza:Igen hiszen Magyar készít AI videókat százasával orbánról ugye?
4/28 anonim 

válasza:

válasza:Bármelyik kormánypárti médiumot megnyitva kizárólag Magyar Péterrel foglalkozó cikkeket/műsorokat látok, szóval szerintem fordítva van, a fidesznek van MP fétise, mert nem bírják feldolgozni hogy versenyezni kell valakivel.
5/28 anonim 

válasza:

válasza:Én simán el tudom képzelni, hogy Orbán Viktor esténként Magyar Péter deepfake videókra önkielégít.
6/28 anonim 

válasza:

válasza:5ös már ha a csüngőshasú megtalálja hozzá a cerkát :-D
9/28 A kérdező kommentje:
Az megvan, hogy nem Orbán készíti a videokat? Ő kormányozza az országot, tárgyal. Nem ütöget bábút, nem ő megy oda minden beszédéhez
nov. 2. 16:49
10/28 anonim 

válasza:

válasza:9es, az megvan. hogy ha zavarná akkor betiltaná? Kormányozza? Ja a szakadék felé, Inkább gyártson videókat azzal nem tud akkora kárt csinálni, mint ezzel a "kormányzással"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!