Harcos kedvű elvtársunk, most tényleg nekiment az Erste-NEK is, a Spar után?

válasza:Az biztos. És a magyarokat se félti az eszement tettei következményeitől.
Sajnos ránk nem vár egy kényelmes birtok az Államokban, Trump védő szárnyai alatt, amikor ránk szakad a lavina.

válasza:Az egyetlen bank, amiben nincs tulajdona a fidesz-kormánynak. És nem is lesz, akárhogy vergődnek.
Ugyanez volt a SPAR-al is, A Shell pedig mág "cifrább".
Nem hogy tulajdona nincs, de a Tiszás, Kapitány István volt a globális alelnöke.

válasza:Az MBH egy rakás szar.
Náluk nem a bank van az ügyfélért, hanem fordítva képzelik. Köszönd meg, ha hajlandóak egyáltalán foglalkozni veled. Számlanyitáskor például beállították a napi pénzfelvételemet 150.000-re per nap. Két éve balhézok hogy állítsák át 200.000-re. A gép szerint át van állítva, az ATM pedig leszarja.
Ha pedig számlát akarsz megszüntetni, akkor a tömeges számla-megszüntetések miatt szopatják az ilyent. KÉT HÉTBE is bele fog telni, hogy megszüntesd. A páromnak is ennyi idejébe telt. Aztán amikor végzett végre, akkor közölte az ügyintéző hogy valami elbaxódott a rendszerben, és még sincs megszüntetve a számlája. Minden rajta maradt pénzt levettek, számlamegszüntetés díját KÉTSZER, és mivel nem volt már pénz a számlán, másodszorra azért dobta vissza a rendszer, mert nullás számlát nem lehet megszüntetni a megszüntetés költségei miatt. Addigra már én is jelen lettem, mondtam az ügyintézőnek hogy "baxd meg! mennyi pénznek kell rajta lenni?" Közölte hogy mennyi, én egy a másik ablaknál befizettem, és lezáródott ez a bohózat. Természetesen a "visszajárót" nagylelkűen megtartották, az ügyintéző írásbeli panaszt ajánlott. Ekkor következett a "QRVA ANYÁDAT!"
Otthagytuk őket a g'cibe.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, vacilláltam, hogy hova írjam ki a kérdést, de ez inkább jogi lesz. Hívtak az Erste bankból adategyeztetés címén (felvettem, olyan mint mikor én indítok hívást, egy női hang mondja, hogy "üdvözlöm önt az Erste Bank hívta, várjon ügyintézőnk jelentezéséig")...
mármint a legális dolgokat
Sziasztok érdekelne van valami ára a szolgáltatásnak mert nem lelem meg Diák EgySzámla Mastercard George kártyát szeretnék regisztrálni/rendelni Postai csak annyi volt oda írva postai kölcség van jó de mennyi?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!