Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem szavazhatok Magyar...

Miért nem szavazhatok Magyar Péterre?

Figyelt kérdés
Székelyföldön élek sikeres vállalkozásom van, 58 főt foglalkoztatok. Mindannyian Magyar Péterre akartunk szavazni, de az egyik fórumon azt hallottuk nem szavazhatunk mert nem az anyaországba adózunk. Így aztán inkább Fideszre szavazunk. De nem értem miért gondolja bárki, hogy ha fenyegetnek akkor azzal elnyerik a szavazatunkat.

febr. 20. 16:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Mert hamarosan börtönbe kerül. Egyrészt elvesztegetett szavazat lenne, másrészt nem szeretem a bűnözőket. Szerinted orbánra mért nem szavaztam soha?
febr. 20. 16:34
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

"azt hallottuk nem szavazhatunk mert nem az anyaországba adózunk"

Jahh hogy rólad van szó? Hát te meg ezért.

febr. 20. 16:35
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Úgyis arra fogsz szavazni minek kell ezért kamu kérdéssel hergelned
febr. 20. 16:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem baj. Így Orbán Viktor Miniszterelnök Úrra szavazunk. Ő legalább törődik a székelyekkel. Magyar Péter meg egy drogos.
febr. 20. 16:44
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Ideje lenne ide adózni. Legalább egy picikét! Szükségünk lesz az adódra az új szociális program miatt (= rejtett erőforrások képzése).
febr. 20. 16:44
 6/14 anonim ***** válasza:
61%
Ne a fórumokra hallgass, hanem a józan eszedre.
febr. 20. 16:46
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt gondolom arra szavazunk aki támogat minket. És persze a győztesre, hiszen a Fidesz győz mindig. A sok elégedetlenkedő meg nem mondhatja meg nekünk kire szavazzunk.
febr. 20. 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon gyenge próbálkozás.🤭

További jó vergődést!😉

febr. 20. 16:54
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Szavazz akire akarsz. Jön még kutyára teherautó! :)
febr. 20. 17:13
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Itt az a kérdés hogy a kommunista Putyinkottás Orbánt akarod e vagy valaki mást?
febr. 20. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Én szavazhatok majd 2026-ban ha április 27-én töltöm a 18-at majd?

Nyilván a választások valószínűleg április elején lesznek. De ettől függetlenül igazságtalannak tartanám, hogy ha azért kihagynának belőle, mert 2 hét híján nem vagyok még 18. Ilyenkor lehet kérvényezni, hogy részt vehessek majd rajta? (Nyugi, nem a Fideszre szavaznék.)

Személyesen csak a saját városomban szavazhatok az előválasztáson?

Vagy 30 km-re lévő megyeszékhelyen is? Csak mert találtam olyan sátrat, ami azonos választókerületben van.

Nem kaptam választási értesítőt, szavazhatok anélkül?

Nem jött a postaládába választási értesítő (Budapesti bejelentett lakó vagyok), elmehetek szavazni anélkül?

Szavazhatok más településen, ha ugyanabba a választókerületbe tartozik?

Bocsi, ha kicsit buta kérdés, most szavazok először és jó lenne ezt tudni. Egyébként úgy sejtem, hogy nem lehet. :) A lényeg, hogy vasárnap 2 településsel arrébb fogok tartózkodni, de ugyanaz a választókerület, a jelöltek, minden. Ilyenkor mindegy, hogy ott...

Hol szavazhatok?

Tartózkodási címem szerinti vagy az állandó szerintiben?

Ha elhagytam a személyi igazolványomat akkor is szavazhatok?

Elhagytam tegnapelőtt a személyimet és a lakcímkártyám, az okmányirodában kaptam helyette egy papírt, de a választáshoz a névjegyzékbe nyilván az elhagyott személyim száma került be. Az újat meg gondolom nem fogom meg kapni április 6-áig, de ha meg is kapom tudok majd...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!