Miért nem szavazhatok Magyar Péterre?

válasza:

válasza:"azt hallottuk nem szavazhatunk mert nem az anyaországba adózunk"
Jahh hogy rólad van szó? Hát te meg ezért.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nagyon gyenge próbálkozás.🤭
További jó vergődést!😉

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván a választások valószínűleg április elején lesznek. De ettől függetlenül igazságtalannak tartanám, hogy ha azért kihagynának belőle, mert 2 hét híján nem vagyok még 18. Ilyenkor lehet kérvényezni, hogy részt vehessek majd rajta? (Nyugi, nem a Fideszre szavaznék.)
Vagy 30 km-re lévő megyeszékhelyen is? Csak mert találtam olyan sátrat, ami azonos választókerületben van.
Nem jött a postaládába választási értesítő (Budapesti bejelentett lakó vagyok), elmehetek szavazni anélkül?
Bocsi, ha kicsit buta kérdés, most szavazok először és jó lenne ezt tudni. Egyébként úgy sejtem, hogy nem lehet. :) A lényeg, hogy vasárnap 2 településsel arrébb fogok tartózkodni, de ugyanaz a választókerület, a jelöltek, minden. Ilyenkor mindegy, hogy ott...
Tartózkodási címem szerinti vagy az állandó szerintiben?
Elhagytam tegnapelőtt a személyimet és a lakcímkártyám, az okmányirodában kaptam helyette egy papírt, de a választáshoz a névjegyzékbe nyilván az elhagyott személyim száma került be. Az újat meg gondolom nem fogom meg kapni április 6-áig, de ha meg is kapom tudok majd...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!