Miért nem írják alá tömegesen a fideszesek a kis ellenzéki pártok ajánlóíveit?
Figyelt kérdés
Hiszen az a fidesz érdeke, hogy minél jobban széttöredezzenek az ellenzéki pártok közti szavazatok. És minél több elveszett ellenzéki szavazat legyen a parlamenti 5% alatt...márc. 4. 02:23
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Én aláírnám a Kutyáknak, de sehol se látom őket. Nincs egy sátor, nem járják a házakat nálunk. Nem fogok ezért Budapestre utazni. Remélem, így is meglesz nekik. Mert minden százalék számít, amit a Tiszától vesznek el.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Én nem találkoztam a többi kis párt standjaival. Nálunk csak a Fidesz és a Tisza települt ki. Tiszának nyilván nem írtam alá, de pl. az MHM-nek aláírnám, mert a legtöbb produktumot ellenzéki pártként ők művelik a parlamentben, a kutyákkal bár nem értek egyet azokban a dolgokban, amit komolyan vesznek, de egy valami miatt szimpatikusak, hogy ha van pénz, akkor azt valami hasznos dologra költik el, így valószínűleg nekik is aláírnám. A DK-nak meg a büdös életben soha, akkor sem, ha magával a gondolattal egyetértek, hogy szükséges a parlamentbe egy baloldali párt is. Odáig azonban nem megyek el, hogy én keressem őket, mégis hol és mikor lehet aláírni.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező, tiszás vagy? Aki ezekre szavaz, az sosem szavazna másik idióta társaságra. Ha mégsem indulnak, az a részvételi arányt csökkenti. Ezt kéne már felfognotok hiszti helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!