Mit ér akár 10% TISZA közvéleménykutatási előny, ha 250ezer levélszavazat (nem szavazó, hanem szavazat) megy a FIDESZ-KDNP Pártszövetségnek?

válasza:22-ben:
Regisztrált levélszavazó 456 129
Érvényes levélszavazat 251 468
Ebből Fidesz–KDNP 235 424
Idén a regisztráltak száma már most 471 000 fölött van.

válasza:2022-ben a 251 ezer levélszavazat a Fidesznek +1,4 képviselői helyet jelentett.
Egy 10%-os előny 550 ezret jelent pusztán a listás szavazatoknál, de a kompenzációban is meg kell jelenjen ez, szóval ott is további 200-300 ezret jelenthet győztes, vesztes kompenzációban.
Szóval 800 ezer vs 250 ezer.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
...S ha igen, mi múlhat azon (hány mandátumot jelenthet), ha a kb. 600.000 regisztrált szavazó a fideszre szavaz (vagy úgy csaljàk)?
Ez a Fidesz aljas mocsoksaga
Olyan emberek is szavaznak, akik soha nem jártak az országban lol Persze, hogy 2 hellyel kevesebb, mint a 135-ük, ami elég volt ahhoz, hogy szupertöbbséget kapjanak. Romániából is a fideszre szavaznak a magyargyűlölők.
Ezt is csak azért csinálja, hogy megint felbújtsa a szavazótaborát egy esetleges capitoliumi ostromra?
Egyáltalán lesz-e statisztika erről? Nagy eséllyel nem a szántszándékkal érvénytelenül leadott szavazatok vannak többségben. Ekkor viszont jó lenne a választókat tájékoztatni hogy máskor elkerülhessék a hasonló eseteket.A kérdés kiírásakor a feldolgozott levélben...
Tudom, hogy előtte kell regisztráljak, ezt meg is tettem. Azt is tudom, hogy még 70 nap van a választásokig — ha jól számolom —, tehát nem holnap fogják küldeni, csak érdekel, hogy mely dátumok között várjam a levelet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!