Mit szóltok, hogy immár 140 képviselője van a Tiszának a Parlamentben?
Tisza 140
Fidesz 53
Mihazánk 6

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A koronavírus intézkedések feloldása végett. A parlamenti képviselők törvényjavaslatára és szavazására van szükség. Orbán Viktort, mint miniszterelnököt is ők szavazzák meg. Orbán Viktor önkényesen nem hozhat törvényt, tehát a képviselők felelőssége ez a...
Én biztos, hogy rájuk fogok szavazni. Egyrészt azért, mert a többi pártnál még mindig értelmesebbnek tűnik, másrészt azért, mert a kommunizmus és a szocializmus egyáltalán nem olyan démoni eszme, mint aminek manapság lefestik, és voltak pozitívumai a Kádár-rendszernek,...
Csak a példa kedvéért adott az MKKP. Egyes becslések szerint 1-1,5%-os a támogatottsága. Tegyük fel, hogy '18-ban ennyit kap, a választók 1%-a szavaz rájuk, de mjvel 5%-os a parlamenti küszöb, ezért nem jut be a parlamentbe. Ellenben az MKKP képviselő jelöltje, Kiss...
Most olvasom a tájékozató levelet, és látom, hogy 1. Nem 18 év a korhatár, hanem 17, sőt házasság esetén 16 év. 2. Nem 1500 kopogtatócédula kell (750 volt eddig, és az új választókerületek kialakításakor olvastam, hogy felemelték ezt 1500-ra), hanem csak 500 aláírás....
Értem ez alatt, hogy a kilépett képviselő utána hogy lesz evidálva a parlamentben, mint az adott párt tagja, amit ott hagyott, vagy azé, amelyikbe átment - ha átment, és nem független lett? Amennyiben átment másik párthoz, akkor a parlamentben új széket kap, vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!