Hogyan zajlik egy párt alapítása? Milyen feltételek és lépések tartoznak hozzá?

válasza:

válasza:Kell kb. 10 fő. És akkor benyújtod talán a bíróságon az alapító iratot. Párszor visszadobják, csak mert miért ne és egy idő után jóváhagyják.
Én is régóta gondolkozom ezen. Szeretnél pártot alapítani?
Ha gondolod írj és beszélgethetünk a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Valahogy nem látom a palettán. Pedig az egyik legfontosabb kérdés kéne, hogy legyen.
Lehet, hogy alapvető kérdés, de légyszi, most a válaszra koncentráljunk.
Mármint mik a kizáró szabályok és a meg engedett feltételek.
A. békés felvonulás a kormány lemondatására B. erőszakos tüntetések a kormány önkényuralmának megdöntése érdekében, polgári engedetlenség C. Puccskísérlet - valamilyen akcióterv kidolgozásával erőszakosan átvenni a kormányzást, a tek és a titkosszolgálatok...
A kérdés nagyon elméleti. Arról lenne szó, hogy a szavazólapon lenne egy kérdéssor, és csak akkor lenne érvényes a szavazat, ha a kérdések X%-ára jól válaszolt. Vagy eleve csak az kerülne be a jegyzékbe, aki előzetesen kitöltött egy ilyet. A kérdéseket valamilyen...
Erre én semmi esélyt nem látok, sem most, sem 2018-ban. Pedig magam is Jobbikos vagyok, azonban az új választási rendszer nem kedvez a Jobbiknak..Sőt, törpepártot csinál belőle... :-( és ha most nem kedvez, 4 év múlva sem fog..Ez szerintem ilyen egyszerű. Mire jók ezek a hiú ábrándok ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!