Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Más is csalódott Toroczkai...

Más is csalódott Toroczkai Lászlóban?

Figyelt kérdés
Már lassan 4 hete vezeti a Végrehajtói visszaélések bizottságot és eddig nem sikerült egyetlen ügyet se megoldania... hogy lesz ebből sikeres munka? Én hatalmasat csalódtam :-(
júl. 3. 12:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Rendkívül hosszú idő kell egy másik ember megismeréséhez, ahhoz, hogy megismerjük a képességeiket. A szavakból meg süket dumából élő emberek esetében aztán semmi igazán jót nem kell várni.
júl. 3. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Én nem csalódtam benne. Ahhoz vakaha kedvelnem kellett volna.

A kezdetektől megvan róla a magvas véleményem és gondoskodik is arról, hogy ez ne változzon...

júl. 3. 13:41
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

"de mivel az új Fidesz is vastagon benne van a végrehajtói maffiában (is)..."

Tényleg? Gondolod, vagy tudod?

júl. 3. 13:44
 14/20 A kérdező kommentje:
13, akkor nem fogja Toroczkai lebuktatni a saját pártját azt mondod?
júl. 3. 13:49
 15/20 A kérdező kommentje:
vagyis 4es bocsánat 13as
júl. 3. 13:50
 16/20 anonim ***** válasza:
70%
#15 Semmi gond! 🤝
júl. 3. 14:00
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

#13 Mindenki tudja, aki tájékozódik, és nem(csak) a propagandát fogyasztja.

#14 A saját pártját nyilván nem, mert az nincs benne.

júl. 3. 15:39
 18/20 anonim ***** válasza:
63%

"#13 Mindenki tudja, aki tájékozódik, és nem(csak) a propagandát fogyasztja."

Á, szóval "mindenki tudja"...erős érv, nem mondom.. és az a mindenki meg is tette már a feljelentést? 😏

júl. 3. 15:48
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

2026. június 16-tól számítva ma még csak a 17. nap van; ez messze van a ’lassan 4 héttől’.

• A TISZA frakcióvezetője 2026. május 20-án nyújtott be határozati javaslatot „A Végrehajtási Visszaéléseket Feltáró Vizsgálóbizottság felállításáról” címmel; ezt H/54 számon iktatták.

A javaslatban az szerepel, hogy „A Bizottság elnökére a TISZA képviselőcsoportja, egy-egy alelnökére a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Mi Hazánk képviselőcsoportja tesz javaslatot.”

A javaslatot 2026. 05. 26. 16:18:12-kor történt szavazással fogadta el az országgyűlés, 2026. május 27-én, 22/2026 (V. 27.) OGY határozat számmal az 59-es Magyar Közlönyben lett kihirdetve azzal, hogy a közzétételt követő napon lép hatályba.

• Toroczkai felszólalásban kifogásolta, hogy az általuk előbb benyújtott javaslat el lett utasítva, és bár a nyilvánosság előtt sokat foglalkoztak a témával, mégis TISZA-párti elnöke lett a vizsgálóbizottságnak. Ekkor tett Magyar Péter olyan gesztust, hogy a Mi Hazánk jelöljön elnököt.

Dr. Hantosi István (TISZA) 2026. június 9-én 22:38-kor nyújtott be a fenti határozathoz módosító javaslatot, ami ezt tartalmazza: „A Bizottság elnökére a Mi Hazánk képviselőcsoportja, egy-egy alelnökére a TISZA és a Fidesz– Magyar Polgári Szövetség képviselőcsoportja tesz javaslatot.” H/175 számon lett iktatva, és az országgyűlés 2026. 06. 15. 17:22:13-kor szavazta meg. 2026. június 15-én, 33/2026 (VI. 15.) OGY határozat számmal a 70-es Magyar Közlönyben lett kihirdetve azzal, hogy a közzétételt követő napon lép hatályba. Ez tartalmazza, hogy

„Elnök: Toroczkai László (Mi Hazánk)

Alelnökök: Gyöngyösi István (TISZA), Balla György (Fidesz)

Tagok: Dr. Kiss Máté Zsolt (TISZA), Molnár Zoltán (TISZA), Nacsa Lőrinc (KDNP)”

Toroczkai tehát 2026. június 16-tól A Végrehajtási Visszaéléseket Feltáró Vizsgálóbizottság elnöke.

Megtartották az alakuló ülést, amiről Gyöngyösi István vizsgálóbizottsági alelnök nyilatkozott a Roma Sajtóközpontnak: [link]

júl. 3. 19:03
 20/20 A kérdező kommentje:
17 mondod te...
júl. 4. 06:00
1 2

További kérdések:

Miért vannak olyan izraeli jobboldali, vallásos, sőt, szélsőjobboldalinak tartott emberek is, akiknek elegük van a háborúból és ki akarnak békülni a...

Volt, aki szerint a zsidók, meg az arabok egymás testvérei, nem kellene bántani egymást, a perzsákkal pedig az ókorban is baráti viszonya volt a zsidóságnak. Szerintük abba kellene hagyni mindkét oldalról az erőszakoskodást, fogadják el a többiek is, hogy Izrael a...

Mi a baja mindenkinek az SZDSZ-szel?

Az SZDSZ-en belül létezett egy markánsan klasszikus libertariánus, konzervatív libertariánus, valamint egy baloldali libertárius részleg is. Közülük én is szimpatizáltam sokakkal, sőt többeket támogattam közülük. Előbbiek voltak azok a szabad demokraták, akik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!