Más is csalódott Toroczkai Lászlóban?

válasza:

válasza:Én nem csalódtam benne. Ahhoz vakaha kedvelnem kellett volna.
A kezdetektől megvan róla a magvas véleményem és gondoskodik is arról, hogy ez ne változzon...

válasza:"de mivel az új Fidesz is vastagon benne van a végrehajtói maffiában (is)..."
Tényleg? Gondolod, vagy tudod?

válasza:#13 Mindenki tudja, aki tájékozódik, és nem(csak) a propagandát fogyasztja.
#14 A saját pártját nyilván nem, mert az nincs benne.

válasza:"#13 Mindenki tudja, aki tájékozódik, és nem(csak) a propagandát fogyasztja."
Á, szóval "mindenki tudja"...erős érv, nem mondom.. és az a mindenki meg is tette már a feljelentést? 😏

válasza:2026. június 16-tól számítva ma még csak a 17. nap van; ez messze van a ’lassan 4 héttől’.
• A TISZA frakcióvezetője 2026. május 20-án nyújtott be határozati javaslatot „A Végrehajtási Visszaéléseket Feltáró Vizsgálóbizottság felállításáról” címmel; ezt H/54 számon iktatták.
A javaslatban az szerepel, hogy „A Bizottság elnökére a TISZA képviselőcsoportja, egy-egy alelnökére a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség és a Mi Hazánk képviselőcsoportja tesz javaslatot.”
A javaslatot 2026. 05. 26. 16:18:12-kor történt szavazással fogadta el az országgyűlés, 2026. május 27-én, 22/2026 (V. 27.) OGY határozat számmal az 59-es Magyar Közlönyben lett kihirdetve azzal, hogy a közzétételt követő napon lép hatályba.
• Toroczkai felszólalásban kifogásolta, hogy az általuk előbb benyújtott javaslat el lett utasítva, és bár a nyilvánosság előtt sokat foglalkoztak a témával, mégis TISZA-párti elnöke lett a vizsgálóbizottságnak. Ekkor tett Magyar Péter olyan gesztust, hogy a Mi Hazánk jelöljön elnököt.
Dr. Hantosi István (TISZA) 2026. június 9-én 22:38-kor nyújtott be a fenti határozathoz módosító javaslatot, ami ezt tartalmazza: „A Bizottság elnökére a Mi Hazánk képviselőcsoportja, egy-egy alelnökére a TISZA és a Fidesz– Magyar Polgári Szövetség képviselőcsoportja tesz javaslatot.” H/175 számon lett iktatva, és az országgyűlés 2026. 06. 15. 17:22:13-kor szavazta meg. 2026. június 15-én, 33/2026 (VI. 15.) OGY határozat számmal a 70-es Magyar Közlönyben lett kihirdetve azzal, hogy a közzétételt követő napon lép hatályba. Ez tartalmazza, hogy
„Elnök: Toroczkai László (Mi Hazánk)
Alelnökök: Gyöngyösi István (TISZA), Balla György (Fidesz)
Tagok: Dr. Kiss Máté Zsolt (TISZA), Molnár Zoltán (TISZA), Nacsa Lőrinc (KDNP)”
Toroczkai tehát 2026. június 16-tól A Végrehajtási Visszaéléseket Feltáró Vizsgálóbizottság elnöke.
Megtartották az alakuló ülést, amiről Gyöngyösi István vizsgálóbizottsági alelnök nyilatkozott a Roma Sajtóközpontnak: [link]
További kérdések:
Volt, aki szerint a zsidók, meg az arabok egymás testvérei, nem kellene bántani egymást, a perzsákkal pedig az ókorban is baráti viszonya volt a zsidóságnak. Szerintük abba kellene hagyni mindkét oldalról az erőszakoskodást, fogadják el a többiek is, hogy Izrael a...
Csak hogy értsétek, segítek:
Az SZDSZ-en belül létezett egy markánsan klasszikus libertariánus, konzervatív libertariánus, valamint egy baloldali libertárius részleg is. Közülük én is szimpatizáltam sokakkal, sőt többeket támogattam közülük. Előbbiek voltak azok a szabad demokraták, akik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!