válasza:Mi?
Vedd a fáradtsagot hogy legalabb leírod e szóban.
Aztán utána forrásként odarakod a linket. Franc se fog rámenni ha azt se tudom mirol van szo egyáltalán

válasza:

válasza:#2
Amit a Fidesz, annak mindig az ellenkezője az igaz.
Jó öreg kommunista módszer, fogd rá másra azt, amit te akarsz elkövetni.

válasza:

válasza:

válasza:3-as.
Jó, akkor mond meg nekem hogy hány magyart küldtek frontra a fidesz 16 éve alatt? A puha autoriter korrupt demokrácia lényege hogy senki ne sérüljön meg, így ne érdekelje a népet hogy a kormány lop.
Kapcsolódó kérdések:
Hiszen úgymond a "haza nem lehet ellenzékben". Ennyire gyáva az édes drága (sztírfájgther bészikli) ex-minielnök úr? Vagy ennyire tart a fegyháztól hazaárulásért, meg a többi Btk.-s bűncselekményért, ami kijár neki?
Esetleg mennyi 🥔 jár ezek lenyeléséért?
Nem valami magas agyiszintre utal ez...
Most láttam egy videót, amin egy nő Trumpista hisztériázik meg demokratákat meg Obamát hibáztatja egy olyan adótörvény miatt, amit még 2017-ben a Trump adminisztráció hozott és azóta is érvényben van.
Kilőtt a gazdaság ugye? Csak nem mindegy melyik irányba:D. Ja, idén már 5x emelkedett az üzemanyag ára. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!