Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Dúró Dóra ezzel súlyosan...

Dúró Dóra ezzel súlyosan megsértette a melegeket?

Figyelt kérdés
A családi büszkeség menetén kijelentette, hogy "nem lehet egyenlőségjelet tenni a társadalmat gyarapító, megbecsülő családi életforma és a destabilizáló, az embert boldogtalanná tevő és megbetegítő életformák közé". Magyarul a homoszexuális kapcsolatban élők egytől egyik boldogtalanok, rombolják a társadalmat és a kapcsolatuk megbetegíti őket. Nem értem milyen jogon beszél így vadidegen emberekről, főleg miközben egy interjúban azt hangsúlyozta, hogy ők mindenki emberi méltóságát tiszteletben tartják. Akkor legalább legyen benne annyi, hogy kijelenti, hogy magasról tesznek az emberi méltóságra és ki nem állhatják a melegeket.

júl. 11. 13:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Szóval most néhány kommentből -amiket nem is biztos, hogy melegek írtak- leszűrted azt, hogy az összes meleg sérül lelkű... Gratula!
júl. 11. 20:35
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
10es nektek, mert más értéket képtelenek vagytok prezentálni, mint a gyerekcsinálás
júl. 12. 05:39
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Ennek a laposföldes gittegyletnek egyetlen célja van. Bentmaradni a parlamentben. Ehhez elég ilyen szánalmas rendezvényeket szervezni. Ha homoszexuális lennék, akkor örülnék, hogy a létezésem zavarja őket. Bár valószínűleg szarnak rá, csak ez hozza az aljanépek szavazatát.
júl. 12. 08:52
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
#13 Az ember azt hinné, hogy nincs lejjebb, de sikerül magukat még mélyebbre ásni minden egyes megnyilvánulásukkal. Csoda lesz, ha négy év múlva ekkora tömeges képviseletük lesz a parlamentben... (Majd feltétlenül köszönjék meg Dórának!).
júl. 12. 10:31
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

Elvileg a Tisza megszavazta, hogy csak 12 évig lehet maximum valaki képviselő. Nem tudom hogy már elfogadták-e ezt a törvényt, de gondolom csak idő kérdése.

dúró dóra, tóth bohóckai laci és novax előd mehetnének lázár jánossal wc-t pucolni 2030-tól 😂

júl. 12. 13:22
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
dúró dóra egyébként csak egy pénzéhes fidesz-báb, ugyanolyan politikusbűnöző mint orbán viktor.
júl. 12. 13:23
 17/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a Novák-Dúró házaspár arra rendezkedett be, hogy életük végéig fogják lopni a napot a parlamentben. Örülök, hogy kereszbe húzták a számításaikat.
júl. 12. 13:25
 18/24 anonim válasza:
92%

Inkább erre nem mondok semmit

Más részt meg nem ettől függ mindenkinek szerepe van attól függetlenül hogy milyen az intenzitása

Meg azért még tudom cáfolni is a dolgokat

Lehet nekünk nem lehet gyerekünk akik melegek de attól függetlenül lehetne örökbe fogadni és jobb a gyereknek kettő szülő között lenni mint egy nevelő otthonban ahol molesztsljak bántalmazzák kihasználják szerintem

Meg a másik mi a f@sz köze van ahhoz ha valaki meleg és ha boldogtalan nem rátsrtozik

Örüljön ,hogy dolgozunk vonják azt a geec.. adókat le és semmilyen normális szolgáltatást nem kapunk pedig ugyan úgy kijarna ha már vonják az adókat

Meg más részt ez is természetes dolog a földön hogy valaki hetero vagy meleg ,így mint az állat világban itt is élő van fordulva mert ez fent tartja a szaporodását és a tulnepsedest valamennyire szerintem

Meg el kellene fogadni mindenkit olyannak amilyen és nem ítélni mert attól függetlenül lehet valaki tök normális dolgozó ember és az adót is fizetik be

De már a f@szom ki van ezekkel ,hogy mindenki elítéli a meleg embereket meg kitalálnak minden hülyeséget

Meg amúgy alapjáraton azt mondják amit az elején akarnak az emberek és utána még mindenre fény derül

júl. 12. 21:05
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Én már ránézésre megmondom, hogy Dúró Dóra egy abszolút boldogtalan,megkeseredett személy, akiről lerí, hogy utálja az életét, szerintem ha visszacsinálhatná, tuti nem vállalna egy gyereket sem és nem ment volna hozzá a látens meleg/bi férjéhez sem.

Aki másoknak akarja megszabni, hogy mi a boldogság meg ők miért nem boldogok, az egy egyértelmű kétségbeesett kapálódzás, hogy elhigyjék hogy ő milyen boldog a családjával, holott annyira de annyira látszik rajta a megkeseredettség.

Egy olyan ember, aki elégedettebb az életével, fele ennyit sem gyűlölködik, pláne nem teljesen ok nélkül.

júl. 13. 15:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Az a nő nem tiszta fialás..mondjuk abból a pártból senki ahogy elnézem
júl. 13. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Szerinted a Mi Hazánk Mozgalom kormányképes politikai erő?

A Virradat Program képes felvirágoztatni Magyarországot?

Hol találok még egy olyan nőt mint Dúró Dóra?

Esküszöm ő nekem az álom nő. Okos is meg szép is. Kell ennél több?

Duró Dóra lemondott mentelmi jogáról. Nem kéne Magyar Péternek is lemondania, hogy el tudják folytatni ellene az eljárásokat?

Úgy lenne a korrekt, ha vállalná a felelősséget. Nem biztos, hogy negatív kimenetele lenne az ellen indított eljárásoknak.

A Mi Hazánk egy ilyen kampányvideóval tudna több szavazatot szerezni?

Megjelenne a képernyőn Dúró Dóra és mondaná: "Srácok! Ha az MHM-re szavaztok, levetkőzöm."

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!