Dúró Dóra ezzel súlyosan megsértette a melegeket?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Elvileg a Tisza megszavazta, hogy csak 12 évig lehet maximum valaki képviselő. Nem tudom hogy már elfogadták-e ezt a törvényt, de gondolom csak idő kérdése.
dúró dóra, tóth bohóckai laci és novax előd mehetnének lázár jánossal wc-t pucolni 2030-tól 😂

válasza:Inkább erre nem mondok semmit
Más részt meg nem ettől függ mindenkinek szerepe van attól függetlenül hogy milyen az intenzitása
Meg azért még tudom cáfolni is a dolgokat
Lehet nekünk nem lehet gyerekünk akik melegek de attól függetlenül lehetne örökbe fogadni és jobb a gyereknek kettő szülő között lenni mint egy nevelő otthonban ahol molesztsljak bántalmazzák kihasználják szerintem
Meg a másik mi a f@sz köze van ahhoz ha valaki meleg és ha boldogtalan nem rátsrtozik
Örüljön ,hogy dolgozunk vonják azt a geec.. adókat le és semmilyen normális szolgáltatást nem kapunk pedig ugyan úgy kijarna ha már vonják az adókat
Meg más részt ez is természetes dolog a földön hogy valaki hetero vagy meleg ,így mint az állat világban itt is élő van fordulva mert ez fent tartja a szaporodását és a tulnepsedest valamennyire szerintem
Meg el kellene fogadni mindenkit olyannak amilyen és nem ítélni mert attól függetlenül lehet valaki tök normális dolgozó ember és az adót is fizetik be
De már a f@szom ki van ezekkel ,hogy mindenki elítéli a meleg embereket meg kitalálnak minden hülyeséget
Meg amúgy alapjáraton azt mondják amit az elején akarnak az emberek és utána még mindenre fény derül

válasza:Én már ránézésre megmondom, hogy Dúró Dóra egy abszolút boldogtalan,megkeseredett személy, akiről lerí, hogy utálja az életét, szerintem ha visszacsinálhatná, tuti nem vállalna egy gyereket sem és nem ment volna hozzá a látens meleg/bi férjéhez sem.
Aki másoknak akarja megszabni, hogy mi a boldogság meg ők miért nem boldogok, az egy egyértelmű kétségbeesett kapálódzás, hogy elhigyjék hogy ő milyen boldog a családjával, holott annyira de annyira látszik rajta a megkeseredettség.
Egy olyan ember, aki elégedettebb az életével, fele ennyit sem gyűlölködik, pláne nem teljesen ok nélkül.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hiszen hogy nézne már ki ha rokonokként dolgoznának a pártban, ugyebár?
A Virradat Program képes felvirágoztatni Magyarországot?
Esküszöm ő nekem az álom nő. Okos is meg szép is. Kell ennél több?
Úgy lenne a korrekt, ha vállalná a felelősséget. Nem biztos, hogy negatív kimenetele lenne az ellen indított eljárásoknak.
Tudjuk ugyebár miért ezektől.
Megjelenne a képernyőn Dúró Dóra és mondaná: "Srácok! Ha az MHM-re szavaztok, levetkőzöm."
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!