Miért van ennyi agymosott ember Magyarországon aki azt hiszi,hogy a Mi Hazánk a Fidesz szatellitpàrtja? Itt az alábbi videó csak első 17 percét nézzétek meg.
A Tisza és a Fidesz szabottálja a végrehajtó maffia feltárását.Toroczkai Yotube csatornáján található.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mert nyilvánvalóan AZ.
Nem is létezhetne már régen, ha nem az lenne. A fidesz kitartottja volt, végső támasznak. Miféle félnótás bazári majmokból áll a migatyánk? Mikor volt épeszű hozzászólásuk az önfényezésen meg az uszításon kívül?

válasza:

válasza:További kérdések:
Én a választás után féltem attol hogy a közigazgatást megtöltik ex-gyurcsányistákal és hát sajnos igazam lett
Sokáig rajongtam a pártért, akik működtetik ezt az "intézményrendszert", de most már kifejezetten rosszul érintenek egyes megnyilvánulások.
Tegnap az 1es villamoson egy nem túl tiszta, nem túl józan Fideszes azt üvöltötte hogy október 23.-án megölik az összes Tiszás szavazót és még más, kedveseket is mondott amiket nem írhatok le mert tiltanak. Utána bekapcsolódott egy roma nő is és együtt szidták a...
Ugyanúgy gyarmat volt Egyiptom, Algéria, Izrael, Jordánia, az Arab-félsziget nagy része, India stb., mégis fejlettebbek bármely fekete-afrikai országnál a Dél-afrikai Köztársaságot leszámítva. Mi ennek az oka?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!