Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Támogatnád, hogy végre béke...

Támogatnád, hogy végre béke legyen a Közel-Keleten és Izrael, Egyiptom meg az arab országok kibéküljenek, testvérien éljenek, elvégre közösek a gyökereik?

Figyelt kérdés
Én: IGEN

aug. 25. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
9 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, meg Irán is.
aug. 25. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen
aug. 25. 23:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, minden épeszű ember ezt akarná, de az egyre inkább hiánycikk mindenfelé. A Föld népessége növekszik, az össz-intelligenciaszint állandó.
aug. 25. 23:24
 4/10 A kérdező kommentje:

#3.

Vannak emberek, akik nem szeretnének békét a Közel-Keleten.

aug. 25. 23:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#4: Azok vagy nem épeszűek, vagy anyagi vagy másféle érdekük fűződik hozzá, hogy ne legyen béke.
aug. 25. 23:53
 6/10 A kérdező kommentje:

#5.

Én nem ítélném el őket sem. Pacifista vagyok, nem állok ellen erőszakkal a gonosznak, Tolsztoj tanításainak megfelelően.

aug. 26. 00:05
 7/10 Alex Fly ***** válasza:
62%
Nyilván kvázi mi de ki támogatná... Speciel Egyiptom és Izrael viszonya eléggé korrekt -és a normálisabb arab országok is elfogadják már a létezését, csak a szélsőségesek ragaszkodnak a megsemmisítéséhez.
aug. 26. 05:47
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
#6: A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.
aug. 26. 05:53
 9/10 A kérdező kommentje:

#8.

A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy kiválasztottak a gonosz eszközökhöz nyúljanak.

Tolsztoj, Gandhi stb. A passzív rezisztenciát hirdette.

aug. 26. 07:39
 10/10 anonim válasza:

Hát ha utána nézel Izrael történetének tudod, hogy ez nem ilyen egyszerű😕 (plusz hát ugye a környéken van némi olaj)

Ha logikusan belegondolsz trianoni helyzettel milyen gondok vannak... Csak hát arra kicsit más a kultúra így más lesz a konfliktus megoldás is.

aug. 29. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem tudok félni a magyar rendőröktől, de pl. az egyiptomiaktól, jordániai araboktól és izraeliektől marhára? Jó ez így?

Magyar rendőr szemébe simán belehazudta a családom, hogy nem csempésztem ki a fenti régióból kagylókat, homokot, füstölőket, köveket, korallokat, mézet, egyiptomi fontot, alabástromot, datolya magot, meg régi köveket látványosságok mellől és más hasonlóan tiltott...

Kiderült, hogy a Tisza-adó egy fideszes kamu?

Döbbenetes, hogy ilyesmivel kampányolnak. Ez már nem is hiszem, hogy legális, a forrás, amire a Fidesz hivatkozik, nem is létezik.

Lehetek jobboldali beállítottságú, úgy, hogy kínai, egyiptomi, zsidó és arab felmenőim is vannak?

Nem vagyok rasszista, de konzervatív, libertariánus, vallásos és patrióta nézeteket vallok, bár gazdaságilag vannak baloldali és szociális vonásaim is, tehát nem vagyok totálisan jobboldali vagy libertariánus, meg nem vagyok egy kapitalista sem. A szélsőjobboldalt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!