Támogatnád, hogy végre béke legyen a Közel-Keleten és Izrael, Egyiptom meg az arab országok kibéküljenek, testvérien éljenek, elvégre közösek a gyökereik?

válasza:#3.
Vannak emberek, akik nem szeretnének békét a Közel-Keleten.

válasza:#5.
Én nem ítélném el őket sem. Pacifista vagyok, nem állok ellen erőszakkal a gonosznak, Tolsztoj tanításainak megfelelően.

válasza:

válasza:#8.
A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy kiválasztottak a gonosz eszközökhöz nyúljanak.
Tolsztoj, Gandhi stb. A passzív rezisztenciát hirdette.
Hát ha utána nézel Izrael történetének tudod, hogy ez nem ilyen egyszerű😕 (plusz hát ugye a környéken van némi olaj)
Ha logikusan belegondolsz trianoni helyzettel milyen gondok vannak... Csak hát arra kicsit más a kultúra így más lesz a konfliktus megoldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Magyar rendőr szemébe simán belehazudta a családom, hogy nem csempésztem ki a fenti régióból kagylókat, homokot, füstölőket, köveket, korallokat, mézet, egyiptomi fontot, alabástromot, datolya magot, meg régi köveket látványosságok mellől és más hasonlóan tiltott...
Döbbenetes, hogy ilyesmivel kampányolnak. Ez már nem is hiszem, hogy legális, a forrás, amire a Fidesz hivatkozik, nem is létezik.
Nem vagyok rasszista, de konzervatív, libertariánus, vallásos és patrióta nézeteket vallok, bár gazdaságilag vannak baloldali és szociális vonásaim is, tehát nem vagyok totálisan jobboldali vagy libertariánus, meg nem vagyok egy kapitalista sem. A szélsőjobboldalt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!