A Jobbikosok miért istenítik oroszországot?
Mert túl hamar felejtenek. Vagy mert az USA ellenében még egy olyan ősellenség is "jobbnak" tűnik mint Oroszország.
Szerencsére nem mind ilyenek...
Körülbelül azért, mert nem szeretik a liberalizmust.
De ha Oroszországban kéne élniük, akkor hamar félre állna a szájuk.
1: nem mind.
2: én voltam kint Oroszországban és közel sem olyan rossz a helyzet, mint ahogy a nyugat ( mint Európa, Amerika ) beállítja. Egyébként hallottatok bármi jót Oroszországról? Micsoda véletlen....
3: mint ahogy nálunk is változott minden, már ők sem kommunisták, náluk is javult és javul a helyzet.
Egyébként én Mo. párti vagyok nem orosz vagy amerika. Ennek az országnak is azt kéne fellendíteni amit lehet: mivel nem vagyunk ércekben és fémekben gazdag ország, viszont a föld kiváló minőségű, ezért lehetne termeszteni olyan zöldségeket, gyümölcsöket, mint pl.: a barack, a szőlő, a cukorrépa, a répa, szóval az agrárgazdaságot lehetne fejleszteni. 16 új focistadion helyett, vagy mivel az uniós pénz volt és ők stadionra adtak, akkor már lehetett volna vízilabda csarnokot, "stadiont" építeni.
Pl. azért, mert most felőlük kínálkozik történelmi lehetőség a határrevízióra, hiszen az mindenképpen rokonszenvre ad okot, hogy felkínálták nekünk Kárpátalját:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__543..
"én voltam kint Oroszországban és közel sem olyan rossz a helyzet, mint ahogy a nyugat ( mint Európa, Amerika ) beállítja"
Hol voltál? Gondolom valamelyik nagyvárosban. Oroszország gazdasági állapota a 2000 óta változatlan, sőt évről-évre csökken a befolyása (ezért keménykedik Putyin), társadalmi állapota pedig botrányos, szörnyű, egyes afrikai országokban jobb viszonyok vannak mint ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!