Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rejtett számról felhívott a...

Rejtett számról felhívott a rendőrségtől valaki, hogy egy 2 évvel ezelőtti úgy miatt menjek tanúskodni. Az ügyben már voltam tanuskodni akkor. Illetve az osszeg sem stimmelt, amit említett. Lehet árverés? Nem kaptam papíron semmit

Figyelt kérdés
márc. 5. 20:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"A rendörség SOHA nem hív telefonról,"

A telefonon történő idézés éppen olyan szabályos, mint az írásbeli.

A tanúim 80% - át telefonon idézem....

"meg kell mondania, miről szól az ügy"

SOHA NEM MONDJUK MEG miről szól az ügy, hacsak kifejezetten nem kérünk konkrét iratokat az idézettől... de az más kategória.

Egyébként törvényi kötelezettség sincs ilyesmire.

7-es!

Láttál már idézést egyébként?

Volt már dolgod idézéssel egyáltalán?

Írásod alapján, kétlem.

márc. 6. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:

11-es!

Milyen garanciát nyújtasz rejtett számról hívással, hogy te valóban az eljáró hatóságtól vagy, és mondjuk, nem valamelyik bosszút állni szándékozó alak akarja csapdába csalni a hívott félt?!

Pattoghatsz itt, de nem arra válaszoltál, amit kérdeztek.

Engem a telefonom híváslistájából is bizonyíthatóan rejtett számról hív valaki, véletlenül fölveszem ( mert amúgy soha), s bemondja, hogy ő XY őrmester, és ekkor és ekkor menjek ide meg oda, akkor én elküldöm melegebb éghajlatra, és annyi.

Bizonyítsd be, hogy rejtett számról te mint hatóság berendelhetsz bárkit is!

márc. 6. 22:02
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"Milyen garanciát nyújtasz rejtett számról hívással, hogy te valóban az eljáró hatóságtól vagy, és mondjuk, nem valamelyik bosszút állni szándékozó alak akarja csapdába csalni a hívott félt?!"

Majd ha küldök érted két egyenruhás kollégát, akkor rájössz a kilétemre!

Egy csörgő telefont meg illik fölvenni, ha tudod, te idióta!

Legfeljebb azonnal lerakod, ha olyan hív, akivel nem akarsz beszélni...tudom, hogy ez bonyolult.

márc. 7. 03:47
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem, kérdező, nem átverés.

A Be. értelmében telefonon történő idézés is szabályszerű.

(mindegy milyen számról...)

márc. 7. 03:54
 15/18 anonim ***** válasza:

"Egy csörgő telefont meg illik fölvenni, ha tudod, te idióta!"

Nekem mondjuk be van állítva, hogy az összes rejtett számos hívást a telefonom automatikusan blokkolja. Ha valaki fel akar hívni, tegye nyílvános számról. Nyugodtan hivogathat engem a yard rejtett számról, csak nem lesz kivel beszélgetni :D

márc. 7. 06:59
 16/18 anonim ***** válasza:

13-as!

Mire föl “illik” fölvenni?

Soha nem veszek fel rejtett számot. Ehhez jogom van.

Nem kérheted számon, mert személyiségi jogom, hogy csak kíirt számot vegyek fel, vagy azokat, akik név szerint a névjegyzékemben szerepelnek.

Írhatsz idézést, elmegyek. Ha nem megyek el, küldhetsz értem rendőrt.

De azt nem várhatod el, nem kérheted számon, hogy rejtett számot fölvegyek!

Mutass fel erre egy törvényt, rendeletet!

Nem tudsz.

SOHA nem vettem fel rejtett számot, sőt, ismeretlen számot sem, s nem is fogom!

Ha nem rejtett, de a szám ismeretlen, akkor sem veszem fel. Előbb ellenőrzöm, hogy kinek a száma. Ha megtudtam, kié, akkor vagy megvárom a hívás ismétlést és akkor már felveszem. Vagy ha tényleg hatóság, visszahívom.

Te nem kérhetsz senkit számon, ha a rejtett számon történt hívásod nem ér célba, mert nem tudja a hívásodat azonosítani!

Nincs hozzá jogod!

márc. 7. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:

16 - os!

Akkor ne fedd föl. A te dolgod.

Akkor majd írásbeli idézést kapsz.

És ha Neked nem lesz jó az időpont, akkor az előadón múlik, hogy ezt figyelembe veszi - e neked, vagy nem.

Míg, ha fölvetted volna - egy mozdulattal - a telefont az idióta "elveid" helyett..... még lehet, hogy meg is lehetett volna beszélni ezt.

márc. 10. 04:07
 18/18 anonim ***** válasza:

17-es!

Idézést kapok, s ha nem vagyok beteg ( orvosi igazolással, egyeztetéssel), akkor az idézés szerint megjelenek.

Nem gondolod komolyan , hogy csupán azért feladom a kéretlen, rejtett számokról hívogató trollokkal, csalókkal szembeni védekezést, mert van egy korlátolt, félnótás rendőrségi előadó, aki több hozzászólásból sem fogja fel, hogy rejtett számot fölvenni annyi, mint ha bárki totál ismeretlen személyt, ismeretlen szándékkal

beengednék a lakásomba.

Nyugtass meg, hogy nem vagy nyomozó!

🤦‍♀️

márc. 10. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!