Akit ittas vezetés miatt előállítanak, azt meg is bilincselik?

válasza:

válasza:Ez ennél bonyolultabb. Ha a bilincselés esetei fennállnak akkor mindenképpen.
Támadás/szökés/önkárosítás vagy erőszakos bűncselekmeny elkövetése vagy garázdaság esetén.
Aztán a valóságban: Többnyire ha úgy látják nem bíznak benned nem vagy szimpatikus akkor úgyis meg fognak bilincselni függetlenül attól hogy ezek az esetek fennálltak e. Csak beleírják utána a jelentésbe hogy elmozdult ellépett elugrott, ki akarta vonni magát az intézkedés alól, szemeivel a menekülési utat kereste maga körül... és így meg meg is van indokolva jogilag.

válasza:

válasza:"Nem tudom miért húztatok le a 2-est, így müködik ez a valóságban pedíg!"
Mert az értékelés soha nem a válasz hasznossága alapján történik itt, hanem érzelemvezérelten. Ha tetszik a válasz felpontozom, ha nem tetszik, akkor lepontozzák.
Egyébként nekem ezzel önmagában nincsen bajom, mert a Himalája magasságából szarom le hogy mennyi zöld pipám van, ellenben maga a vita érdeme része érdekelne hogy ha már lepontoz akkor mellé írja is már le hogy pontosan melyik részével nem ért egyet abból amit írtam? Mi az ami máshogy van és neki nagyobb tudása van erre vonatkozóan?

válasza:Nem minden esetben bilincselik meg azt, akit ittas vezetés miatt állítanak elő, de a rendőrségnek megvan a joga a bilincs használatára, ha fennáll a veszélye a szökésnek, az önkárosításnak vagy mások veszélyeztetésének.
aug. 3. 18:40.nek:
A Himalája elég nagy, válassz egy konkrét magasságot!

válasza:Akkor ha jól értem te pontoztál le? Onnan ez a: "Válasszak magasságot dolog? :)"
BTW: Ugyanazt írtam le amit te is, kiegészítve némi extra információval ami ha hiszed ha nem így van ahogy írtam :)

válasza:További kérdések:
Ha nem élve talán a földi maradványai. Az szerintem egyértelmű, hogy már nem él. Farkas Helgát 1991-ben rabolták el és váltságdíjat követeltek érte. Apjának több üzlete is volt.
Ezzel fél tonnával több lenne a Delta program által lefoglalt drogok mennyisége, de ezt miért nem számolják bele?
Elsősorban rendőrségi, de más rendvédelmi karjelvényeket, jelvényeket, kitűzőket gyűjtök. Már van elég sok belőlük, azonban például még mindig nem tudtam mindegyik megyét/vármegyét kigyűjteni, illetve szeretnék beszerezni különlegesebb darabokat. A gond azzal van,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!