Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A fogvatartottak hogy bírnak...

A fogvatartottak hogy bírnak ki egy egész napos bírósági tárgyalást kézbilincsben, bilincsövben és esetleg lábbilincsben?

Figyelt kérdés
Régebben a bírók legalább a kézbilincset levetették, még ha a vezetőszár maradt is.

2025. nov. 23. 12:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne bírnák ki, láttál már valakit, aki meghalt egy lábbilicstől?
2025. nov. 23. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Én olyan 5-6 órát ültem hátrabilincselt kézzel a rendőrségen, semmi bajom nem lett.
2025. nov. 23. 12:37
 3/13 Sanyi2025 ***** válasza:
100%
Nem tudom, én már tíz perc után nagyon szenvednék.
2025. nov. 23. 14:39
 4/13 anonim válasza:
100%
Szerintem kibirható, aludam már hátrabilincselt kezekkel és lábaimon is volt bilincs, bár tudom ez most nem pont a témába vág
2025. nov. 23. 16:34
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Kit érdekel, hogy bírják....

Gondolkodtak volna ezen akkor, amikor elkövették a dinsznóságaikat, hogy így is végezhetik.

2025. nov. 23. 19:40
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

"Régebben a bírók legalább a kézbilincset levetették, még ha a vezetőszár maradt is."

Soha nem volt ilyen. Ugyanis nem lehet.

A bíró egyet tehet: szabadítja a terheltet (elővezetettet) a tárgyalás végén. Ha ennek a feltételei fennállnak....

Akkor viszont le is kell venni minden bilincset.

2025. nov. 24. 05:36
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

Érdektelenek a fogvatartottak szenvedései.

Pl. Abszurd, hogy Gyárfás ügyvédje azzal indokolja a felúlvizsgálati kérelmet, mert úgymond, Gyárfás szenved a börtönben az otthoni luxus körülmények hiánya miatt.

Miből is származtak azok a luxus körülmények?

2025. nov. 24. 17:50
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

A kéz-és lábbilincs nem azért jár, mert a szomszéd szemébe fújta a füstöt.

A szigorú mozgáskorlátozás szabályait törvénybe foglalták.

Ha kényelmet, hát kényelmetlen. Tetszett volna nem bűnözni.

2025. nov. 24. 17:53
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
#8: Az azért röhej volt, amikor a Geréb Ágnest, egy 45 kilós orvost kéz- meg lábbilincsben, vezetőszárral vitték a tárgyalásra...
2025. nov. 24. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

9-es!

Ez az előírás.

Nem kérdezik meg a terheltet, hogy akarja-e.

Vagy a BV-seket, hogy átkísérésnél akarják-e alkalmazni.

Bármennyire is röhej.

2025. nov. 24. 19:46
1 2

További kérdések:

Miért nem tudok félni a magyar rendőröktől, de pl. az egyiptomiaktól, jordániai araboktól és izraeliektől marhára? Jó ez így?

Magyar rendőr szemébe simán belehazudta a családom, hogy nem csempésztem ki a fenti régióból kagylókat, homokot, füstölőket, köveket, korallokat, mézet, egyiptomi fontot, alabástromot, datolya magot, meg régi köveket látványosságok mellől és más hasonlóan tiltott...

Több feljelentés történt, ahol nem tartotta be a szabályokat a rendőrség. Hol lehet panaszt tenni, vagy mit lehet tenni?

Volt olyan ügyem, ahol fél évig tartott a nyomozati szakasz, pedig meg volt az elkövető neve. Jelenleg is van egy olyan ügyem, ahol már eltelt 2 és fél hónap és a szabály az hogy 2 hónap alatt a nyomozati szakaszt le kell zárni eredménnyel. Most pedig a legújabb...

Tortenik-e valami a belvarosi közbiztonság kerdeseben belathato idon belul?

Ma a jatszoteren a haromeves gyerekem mellett maszott be a hajlektalan par a zart csuszda tornyaba, ki tudja mit csinalni.

Bajom lehet abból hogy ma ment a locsolórendszer hálózati vízzel a 3. kerületben és a szomszédom emiatt fel akar jelenteni?

Reggel locsolt a rendszerem és meglátta a szomszéd néni akivel nem vagyok jóban és kiabált hogy fel foglak jelenteni mert az ilyenek miatt nem lesz vizünk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!