Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezekkel a diagnózisokkal...

Ezekkel a diagnózisokkal felvesznek vajon a rendőrséghez?

Figyelt kérdés

Kevert és egyéb szemelyisegzavar

Bipoláris affektív zavar jele

Nem meghatározott szorongás

Főként kompulzív cselekedetek (rögeszmés rítusok)

Ezek vannak nekem.

máj. 8. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Max villanyrendőrnek vagy fekvőrendőrnek.
máj. 8. 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nem
máj. 8. 20:15
 3/13 A kérdező kommentje:
De ezeket látná az üzemorvos? Eddig egyik munkahelyen sem nézték.
máj. 8. 20:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Elég szomorú, hogy ennyi problémám van, és ezért kizárnak lehetőségekből.
máj. 8. 20:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Gondolom a honvédséghez sem vesznek akkor fel.
máj. 8. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Fegyveres szolgálatra biztosan nem.
máj. 8. 20:24
 7/13 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy ha én őszintén elmondom, hogy milyen mentális zavaraim vannak, kb. sehova sem vesznek fel. Titkolózni kell.
máj. 8. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Mennyél politikusnak lopni tudsz ezekkel a betegségekkel is habár most hogy a Tisza lesz kormányon már oda sem vesznek fel szerintem.
máj. 8. 20:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig nem kellene ezzel élcelődnöd. Nem vagy vicces fiú.
máj. 8. 21:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyi foglalkozás van ahol nem nagyok a követelmények miért akarsz te fegyveres testülethez bejutni? Gondolhatod hogy beteg ember kezébe nemfognak fegyvert adni. ez nem cicc.
máj. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ezekkel a diagnózisokkal leszázalékolhatnak?

Scheuermann gerinc, csipőficam, csigolya előrecsúszás..

A szemész orvos hogy jön ahhoz pszichiátert játszon és pszichiáteriai diagnozisokat írjon az ambuláns lapomra?

A napokban elvoltam szemészeten. És egy bizonyos szemész doktornő azt írta az ambuláns lepomra hogy "Skizoaff. zavar. th Kventiax". Az igaz hogy Kventiax nevű gyógyszert szedek. De nem Skizoaff. zavarra! Hanem F4120 Kevert szorongásos és depressziós, és G4700 Elalvási...

Kóros esetben megfelelő diagnózisok mellett lehet gyomorszűkítést kérni OEP/TB-re?

Adott egy férfi 165cm/160kg. Kezdődő cukorbetegséggel és magas vérnyomással

Az doki diagnózisokat irt a papirra még mielőt költöztem igy 1 év múlva kérdezhetek rá leghamarab F43.2 F61 F22Azóta szedek napi 3-500mg Convulex-t...

Telefononon csak a receptet irja de andhat tájékoztatót ? nem mondom h nem hat a gyógyszer de igy heti pár alklommal hallok és látok dolgokat? Jó lenne ha tudna valami értelmes ember segiteni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!