Ha kihívom a rendőrséget éjjel a lakótelepen hangoskodókra, az intézkedésnél nekem is ott kell lennem?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy ki is jönnek.júl. 7. 07:01
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Ha te is járőr vagy és téged is odarendelnek akkor igen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és az apró humort is :)
júl. 7. 12:59
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Miért kellene ott lenned?
Kockáztatni akarod a "sorsodat"?
A zsaruk egyszer elmennek...... te viszont ott maradsz.
És a csendháborítók így, ha ott vagy, akkor tudni fogják ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Orbánék miért hamisítottak költségvetést, mint a Gyurcsányék?
Hazudtak éjjel nappal. El...ták, nem kicsit, nagyon.
Valóban el sikálódott az ügy vagy számítsunk éjjel rendőri kopogtatásra?
Arról van szó, hogy egyszercsak faterom minden szó és nyom nélkül eltűnt itthonról. Anyám megijedt és mondta üljek kocsiba és nézzek körül, mondta merre nézelődjek, azonban nem találtam sehol. Felhívtunk néhány közelben lakó családtagot, hogy kezdje el keresni de nem...
Ha Budapesten kb. minden éjjel ugyanazon az útszakaszon tartanak gyorsulási versenyt, miért nem állítanak oda egy rendőrautót állandó jelleggel?
Arra gondoltam, hogy esetleg kevesen vannak.
A rendőrkéselő vajon mit kaphatott a fogdában az éjjel során?
Gondolom a rendőrök - érthető módon - nem babusgatták odabent. De legalább jól elverhették?
Zalaegerszegen éjjel hány rendőrautó járőrözik?
Közlekedési, közrendvédelmi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!