Hova lehet beküldeni az autókamera felvételeket a rendőrségre a szabálytalankodó autósokról?
És komolyan mond már el miért jó ez a civil rendőrködés?
Napi szinten kocsizok nem kis távolságot mindennap küldhetnék be videókat akár. De sose értettem az ilyeket, azért mert átmegy a zárovonalon vagy b@szik indexelni már egyből civil rendőrködni kell? Ha meg is büntetik őt neked attol jobb lesz? Meg szerinted majd nem fogja ugyan úgy csinálni?

válasza:Kérdező!
BpiAutosok.hu
De nem illik vamzerkedni, ezt azért tudd....

válasza:

válasza:

válasza:6-os!
Te meg ne legyél egy kib@szott grállovag, b@zdmeg!
Ha neked kárt okoz, akkor FELJELENTÉST tegyél, te szerencsétlen!
Ha meg nem ez a helyzet, akkor mit fáj az neked, hogy mások, hogy közlekednek, te gyökér!
Kapcsolódó kérdések:
70Mai M300-at rendeltem múlt héten, erre az applikáció kiírja hogy vegyek hozzá 20 dollárért külön kábelt mert nem fog készíteni felvételt a parkolóban. Visszadobtam azonnal. Valami normálisabb amiben ez a funkció benne van mint az olcsó 10 dolláros kamerákban is? Csak FHD legyen.
Vettem egy 70Mai M300 kamerát, de küldöm vissza. Hangvezérlés vagy mi a franc és ha beszélek az autóban akkor ha véletlenül olyan szavat mondasz akkor beszél vissza vagy kikapcsolja a felvételt. Már a többiről nem is beszélek hogy "Memory card need claass level 10"...
Szeretném bekamerázni magát az autó belterét, ha netán valaki megrongálná, ne adj isten neki tolat stb.. és ez mindd úgy történik, hogy a lakás előtt parkol az autó, vagy épp bárhol, ahol nem vagyok ott. A legjobb lenne valamiféle sim kártyás, hogy bárhol tudja...
beraktam a szivargyújtóba de sehogysincs kapcsolatban a motorindítással vagy leállítással,mindig manuálisan kell kapcsolgassam,beállításokat is átnéztem,mi a teendő?
Hogyan lehet navigálni az autókamerába, mert a leírtak alapján nem úgy működik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!