Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A magyar rendőrség mennyire...

A magyar rendőrség mennyire hatékony?

Figyelt kérdés
Valószínű nem kamuhírek azok, amik szinte minden magyar városban egyre nagyobb problémát okoznak, a hajléktalanok, drogosok, cigányok folyamatos jelenléte, és tevékenysége. Azonban semmi változás nem történik sehol, a közlekedésrendészeti hatékonyságuk, ami magasabb. Ha sérelem ér egy embert, sokszor inkább lemond a rendőrségről. Régebben jobb volt, vagy manapság lett egyre rosszabb? Persze érthető, mint állami szerv, egy kalap alá veszem őket kb. a vízművekkel, és a közutasokkal, hát pénz nincs, oldjátok meg valahogy.

aug. 3. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

"Alapvetően kamu,"

Sajnos nem kamu.

Elég nagy a tré Pesten, nem véletlenül van a 30 napos akció.

aug. 3. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk a rendőrök csak kocsikáznak fel-alá a városban.

Olykor megállnak 1-1 forgalmasabb útszakaszon és szúrópróba szerűen leintenek pár ártatlan autóst igazoltatásra.

Gyakorlatilag semmi hasznuk nincs. Megyeszékhelyen élek, ahol dübörög a turizmus, a város pedig tele van drogos hajléktalannal, akik "inzulinos fecskendőért" sétálgatnak be a patikákba, aztán széthajigálják mindenfelé majd a belváros padjain vagy kapualjakban szunyókálnak néhány órát. Éber állapotukban pedig vadul kéregetnek és ha valaki nem ad nekik pénzt, azt még le is köpik és elátkozzàk.

A rendőrök, ha ilyet látnak,rátaposnak a gàzra.🤣

aug. 3. 21:24
 3/7 anonim válasza:
Bűnöző védő patkány az összes!
aug. 3. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Rendőr a szomszédom, vagyis most már 1-2 éve nyugdíjas. Előtte állományban volt, lényegében soha nem dolgozott, mindig itthon volt, éjjel-nappal, hétköznap hétvégén. Azóta mindig jókat röhögök a "rendőrhiány" dumán. Lehet hogy dolgozniuk kéne mondjuk. :D

Meg most is megy hogy a kristállyal vagy mivel benyomott alakokkal van tele Budapest, sokan hívják ki őket mert konkrét drogelosztó bűnbarlang üzemel a házukban, de jujci nincs elég rendőr kezelni a problémát - mindeközben azt folyton osztogatják hogy fél gramm kannabiszt vagy 2 db ekitabit találtak valakinél és oda kimentek tizen intézkedni, szóval amúgy kapacitás az van. :D Ugyanez megy a közutakon is, ahol két kilométerre van a település vége tábla az utolsó háztól, oda kimennek a bokorba lemeszelni azt aki 55-tel megy a kis matizzal, de még véletlenül se mennek ki azokra a helyekre ahol a fél megye tudja hogy gyakori a közveszélyes gyorshajtás, utcai verseny. Alkoholszondát életemben 2x láttam összesen élőben, az nem számít, benyomva vezetni nem gond szerintük.

Én magam és a közvetlen családom ahányszor rendőrség segítségére szorultunk, semmit nem csináltak. (Pl nem tudtak rájönni hogy bekamerázott helyről hogy lopta el valaki a cuccomat, egy óra alatt értek ki ráérősen személysérüléses közlekedési balesethez mikor szemtanúként hívtam őket, bántalmazott kisgyerek ügyével semmit nem kezdtek)

Haszontalan bagázs.

aug. 4. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Pl nem tudtak rájönni hogy bekamerázott helyről hogy lopta el valaki a cuccomat,"

Hát, ha a felvétel qurvára nem volt értékelhető..... akkor mit akarsz?

Kaszlizzanak be valakit, csak azért, hogy megnyugodj?

"bántalmazott kisgyerek ügyével semmit nem kezdtek"

Nem tudhatod, hogy mit lehetett vagy nem lehetett csinálni...

Nem kéne beleszólni abba, amihez nem értesz.

aug. 4. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Jaja valahogy sose értékelhető.

Mit nem tudhatok? Hogy a kiskorú gyermek lilára verése büntetendő kéne hogy legyen, és amikor a szülők, nagyszülők kihívják a rendőrt hogy ott balhézik a bántalmazó, akkor mondjuk oda lehetne tolni a képüket?

Jaj, de ezekhez meg kéne mozdulni és dolgozni kéne. :(

aug. 5. 08:20
 7/7 anonim válasza:
Én nem rendőrt hívok ha bajom van, mert tudom hogy bűnözőt védik csak. Külföldi és idegennyelvel tartott kapcsolatom miatt vagyok csak biztonságos helyen. Mivel nincs pénzem még oda menni sajnos maradnom kell egy darabig... legalább előbb utóbb elhagyom ezt a gusztustalan bűnöző védő országot.
aug. 8. 13:05

További kérdések:

Feljelenthet a rendőrségen, illetve eljárást indíthatnak ellenem?

A barátnőmmel tavaly novemberben részegen viaskodtunk az ajtóban, és véletlenül oda csuktam a kezét. Elment látleletet vetetni és 8 napon belül gyógyuló sérülést állapítottak meg. Most veszekedtünk és azt mondta előszedi ezt a papírt és holnap a rendőrségen feljelent....

Miért nem tudok félni a magyar rendőröktől, de pl. az egyiptomiaktól, jordániai araboktól és izraeliektől marhára? Jó ez így?

Magyar rendőr szemébe simán belehazudta a családom, hogy nem csempésztem ki a fenti régióból kagylókat, homokot, füstölőket, köveket, korallokat, mézet, egyiptomi fontot, alabástromot, datolya magot, meg régi köveket látványosságok mellől és más hasonlóan tiltott...

Több feljelentés történt, ahol nem tartotta be a szabályokat a rendőrség. Hol lehet panaszt tenni, vagy mit lehet tenni?

Volt olyan ügyem, ahol fél évig tartott a nyomozati szakasz, pedig meg volt az elkövető neve. Jelenleg is van egy olyan ügyem, ahol már eltelt 2 és fél hónap és a szabály az hogy 2 hónap alatt a nyomozati szakaszt le kell zárni eredménnyel. Most pedig a legújabb...

Tortenik-e valami a belvarosi közbiztonság kerdeseben belathato idon belul?

Ma a jatszoteren a haromeves gyerekem mellett maszott be a hajlektalan par a zart csuszda tornyaba, ki tudja mit csinalni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!