Az hogyan lehetséges, hogy a sok drogos híresség a tévében parádézik és nincs börtönben?
Most olyan esetekről jutott eszembe, mint pl. T. Danny vagy a nemrégiben elhunyt Hayden Panettiere. Az utóbbi azt hiszem azt is leírja a könyvében, hogy anno az ügynöke szoktatta rá.
De akkor ezek az emberek és akiktől a drogot veszik miért nincsenek letartóztatva?
Pl. T. Dannynek orra és lassan fogai sincsenek már. A rendőrség meg nem keresi fel, hogy mégis honnan szerzi a drogot?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sok pénzük van.
A legjobb ügyvédeik vannak.
Ennyi kb.

válasza:1, 1 évet kapott, vagy valamivel többet, de jó magaviselettel, pár hónap után kijött.
viccország

válasza:Az megvan, hogy BIZONYÍTÉK is kell az elítélélshez?
Úgy értem, JOGILAG ELISMERT TÉNYEK és ADATOK, nem az, amit te annak tartasz...
Kapcsolódó kérdések:
Molnár Áron: Azt mondtam, hogy 100 napig nem leszek kritikus.Csak nekem nincs 6 évem. Mert kurvára elegem van abból, hogy azt nézem, hogy Orbán hogyan tesped Horvátországban egy jachton, hogy Hankó hogy mosolyog a parlamentben, hogy Kubatov és az emberei még mindig...
A választások előtt hallgatak majd miután nyert a Tisza párt aztán egyből a Tisza párt mögé álltak. Például Majka ő a választások előtt nem állt konkrétan a Tisza párt mellé csak írt egy kormányellenes fidesz ellenes dalt és ellenzéki lett de a Tisza párthoz nyíltan...
Kezdem Molnár Ferenc Caramellel..
Például Herceg Zoltánt H.Zoltán-ként írták mikor lebukott a droggal. Vagy Szilágyi István fiának a nevét is miért csak Sz.-el írták az annak már végképp nincs semmi értelme.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!