Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök miért pakoltatnak...

A rendőrök miért pakoltatnak ki mindig a zsebeimből?

Figyelt kérdés
Miért keresnek mindig drogot?

2014. máj. 16. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan bűnöző kinézetű a pofád :))
2014. máj. 16. 23:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Inkább trafizzanak sok a gyorshajto
2014. máj. 16. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Addig örülj amíg pakoltatnak és nem pakolnak ők... Az rosszabb lenne :D
2014. máj. 16. 23:44
 4/6 cli_hlt ***** válasza:
100%

Mert ezzel könnyen lehet bűnözőt fogni, és hozni a számokat.

Viszonylag sokan fogyasztanak kábítószereket, legalábbis sokkal többen, mint ahányan pl. biciklit lopnak, zsebtolvajlanak, vagy rabolnak.

Ráadásul egy füves tinit nagyságrendekkel könnyebb lekapcsolni, mint egy baltával közlekedő rablót.

Gondolj arra, hogy a rendőröknek is munkájuk vagy, az ő teljesítményüket is mérik. Egyszerűen meg kell felelniük az elvárásoknak, és N db embert le kell kapcsolniuk (legalábbis úgy képzelem, hogy sokan így gondolkoznak, kiindulva más munkahelyeken látott viselkedésből).

Sokkal, de sokkal egyszerűbb és biztonságosabb kivonulni fesztiválokra hátizsákokat nézegetni, mint lopott telefonok után caplatni, vagy zsebtolvajokat lépre csalni.

A rendőr is ember. Ha hülye helyzetbe hozzuk, hülyén fog viselkedni. A törvény rossz.

2014. máj. 17. 09:53
 5/6 anonim válasza:
Biztos csináltál valami galibát.
2014. máj. 30. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez a munkájuk. Engem egyszer a Szentlélek téren pakoltattak ki a zsebeimből, nem is volt benne drog, csak cigarettapapír, meg dohány, meg füstszűrő, mert bármily meglepő, dohányos voltam. Erre fel mindenképpen el akarták velem ismertetni, hogy igenis füvezem, meg hogy valljam meg igaz hitemre, hogy eddigi nyomorúságos életem során mennyi kábítószert használtam, no meg milyeneket, mert ők nem hiszik ám el, hogy a dohány-papír-szűrő kombó nekem pont dohányzásra kell, hát "aztat akárki is mondhassa" stílusban. Nem füveztem, nem ismertem el, amit nem csináltam, ezért meg is motoztak, aztán durrogva elengedtek. Utólag már bánom, hogy nem éltem panasszal.
2014. máj. 30. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!