Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek is elég sok dolog...

Szerintetek is elég sok dolog sántít ezzel a népszámlálással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

1. Miért kötelező, ha eddig soha nem volt az?

2. Miért áll több mint a fele kb. abból, hogy milyen ingatlanban élek?

3. Mi közük van hozzá, hogy mit csináltam szeptember utolsó hetében?

Milyen f@szom statisztikát tudnak ebből gyártani aminek bármi értelmes haszna is van?

okt. 1. 20:38
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Az ingatlan most azért fontosabb mint eddig, mert energiaválság van, és az energia jó részét fűtésre használjuk el.
okt. 1. 20:41
 2/44 anonim ***** válasza:
63%
Bizony, nagyon sántít ez az egész. Én nem fogom kitölteni.
okt. 1. 20:41
 3/44 anonim ***** válasza:
71%
A 3-as kérdésedre nem tudom a választ, de eddig is kötelező volt részt venni a népszámláláson, és eddig is felmérték benne a magyarországi lakásállományt.
okt. 1. 20:42
 4/44 mindentudó99 ***** válasza:
55%
Azt írsz amit akarsz nem? Kitöltöttem aztán annyi . Nem kell túgondolni
okt. 1. 20:43
 5/44 rothadónarancs ***** válasza:
81%

Eddig is kötelező volt, és voltak akik lesazrták most is lesznek

Most azért riogatnak büntetéssel mert Orbán világában az igéret, a butitás és a fenyegetés a társadalom írányítására használatos eszközök.

Amugy maga a kérdés sor nekem se tetszik, elöször is, itt nem a személyes adatokkal kéne foglalkozni, régen ezek név nélkül zajlottak csak az volt hogy jött a népbiztos azt megkérdezte hányan laknak itt hány évesek milyen nemzetiségüek, meg még néhány kérédst

Ezena mostani majdhogy nem azt nem kérdezik meg kivel és mikor menynit szoktál dugni...

A kérédsek nagyrésze meg felesleges mert a népességnyilvántartóban meg van, pl a születési idő stb... biztos nem változik

Hol dolgozom, azt a NAV tudja

és a többi.

Ez ilyen népbecsicskitó, szolgai kötelező adatközlésre szoktató valami, nem népszámlálás.

okt. 1. 20:46
 6/44 anonim ***** válasza:
83%
Sose volt opcionális a részvétel, eddig is ilyen kérdések voktak
okt. 1. 21:04
 7/44 anonim ***** válasza:
96%

A népszámlálás mindig is kötelező volt.

De a kérdések egy része valóban fura nekem is.

okt. 1. 21:09
 8/44 anonim ***** válasza:
78%
Nézzétek... én pl. az internethasználatra vonatkozó kérdésnél lazán behúztam az utolsó kockát: "Nem használom semmilyen formában".
okt. 1. 21:36
 9/44 anonim ***** válasza:
84%
Kezdjük ott, hogy nem névre szóló, hanem minden címre érkezik egy levél, így konkrétan az, hogy "kötelező", meg büntethető vagy, ha nem töltöd ki, hatalmas nagy hazugság.
okt. 1. 22:19
 10/44 anonim ***** válasza:
63%
Hát ha papíron 10 éve volt utoljára akkor már elvileg akkor is ki kellett volna töltenem, nem töltöttem ki, kutya nem foglalkozott vele, az idei is a kukában landolt ahogy megküldték.
okt. 1. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!