Hogy tudom megszerezni az érettségimet, már ha meg lehet?
A gimnáziumban ahol érettségiztem, megkaphattam 1 év után magát az érettségit, amit írtam, az igazgatóhelyettes adta oda.
Később egy tárgyból újra vizsgát tettem egy másik intézményben, ez történt 2017-ben. A titkárságnak írtam, azt a választ kaptam, hogy "A Kormányhivatalhoz tud fordulni ez ügyben." Mégis mit ért ez alatt? Fogalma sincs talán, hogy hol, meddig őrzik az érettségiket, vagy csak nem akart foglalkozni a kérdéssel?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A fiam 8. osztályos, és megbeszéltük, hogy a középiskolában szeretne több érettségin 9-10. osztályban túl lenni, ami között a matematika, angol és informatika van. A kérdésem az lenne, hogy néha magántanár segítségével lehetséges lenne 9-10. osztályban egy átlagos...
Nem tanultam meg az összes tételt amiből lehet az esszé, ezért nem tudom mivel tudnám kihozni a tudtommal 12 pontot(ami a minimum h ne bukjak meg), ha veletlenül olyan esszét kapok amit nem tudok, ugye a tér és idő akkor igy mar eleve bukik, de mégis mik azok amiket...
Ugye ha x százalékot elérek emelt angolon akkor kapok hozzá egy középfokút, ezt a középfokút egyből be fogják számolni többletpontként a felvételimbe?
Mert ami az oktatas.hu-n van, azok csak a témakörök, engem a konkrét tételek érdekelnek
Az érettségi pontjaimhoz kellene még pont és azt egy német ny.vizsgával meg lehetne oldani, viszont a sulinkban nem nagyon fektetnek erre hangsúlyt. Van olyan hely győrben ami ennyi idő alatt fel tud készíteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!