Elvesztettem a személyigazolványomat ma, ha holnap megyek újat csináltatni be kell jelentenem a rendőrségen?
Minden esetben szükséges a bejelentés?
Születési anyakönyvi kivonatot és a meglévő irataimat gondolom magammal kell vinnem.
Egy másik kérdés, ha a járási 18:00-ig van nyitva és én 17:00 után megyek oda még lesz idő úgymond sorra kerülni és megcsináltatni (egy kicsike kis település)? Mennyi idő ez a procedúra kb.?
Köszönöm a válaszokat.
A kormányablakban kell bejelentened, a rendőrségen csak akkor, ha nem elvesztetted hanem eltulajdonították. De előbbinél viszont minél előbb érdemes, mert akkor bekerül a rendszerbe hogy elvesztetted, és látják ha pl. valaki vissza akar élni vele.
"Egy másik kérdés, ha a járási 18:00-ig van nyitva és én 17:00 után megyek oda még lesz idő úgymond sorra kerülni és megcsináltatni (egy kicsike kis település)? Mennyi idő ez a procedúra kb.?"
Ha nincsenek előtted,akkor igen lesz idő.Kb. 30 perc amíg fényképet csinálnak,ujjlenyomatot vesznek..stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!