Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha ismét nem sikerül megegyezn...

Ha ismét nem sikerül megegyezni az apukával gyerektartás ügyben újra és újra tárgyalásra kell járkálni?

Figyelt kérdés
12-én lesz a per, jelenleg 30.000 forintot fizet, 60.000-ret szeretnék hiszen eddig semmit nem vett neki. A fizetéséből tiltják ezt a kevés összeget is, magától nem fizetne. Összeírtam mi mennyibe kerül a fiamnak. A bírónő fog dönteni?
márc. 5. 17:04
 1/8 kutyafule4 ***** válasza:
25%
Nem, a takarító.
márc. 5. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, persze. Szerintem ha apuka jövedelmi viszonyai lehetővé teszik, akkor a kövi tárgyaláson a bíró megítéli simán ezt az összeget.
márc. 6. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha tiltják a fizetéséből, akkor egyszer már meg lett állapítva. Ez mikor volt? Azóta változtak a körülmények? Van rendes 8 órás, bekelentett munkája? Mert a 60 ezer az reális, ha van munkája.
márc. 6. 16:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Novemberben lett megállapítva a 30.000 ft. Ő akart annyit, a birónő nem hagyta jóvá akkor az 50.000 ft-ot. Mivel nem együtt egyeztünk meg újra kitűztek egy tárgyalást. 60.000 ft-ot szeretnék mert azóta már nőtt a kisfiam meg minden egyre drágább. De lehet ismét nem fogadja el. Van rendes munkája. 300-400.000 ft körüo keres. De szerinte egy kisgyerek 30.000 ft-ba van összesen.
márc. 6. 17:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Neki ügyvédje is lesz, én magamat képviselem. De nem tudom hogy tudnék rá hatni hogy tényleg megértse ennyi kevés.
márc. 6. 17:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
De akkor miért nem ítélte meg az 50 ezret? Ennyi fizetésből, ha ez bejelentett, azt meg kellett volna ítélni. Rá nem tudsz hatni, ha ne akar többet fizetni. De hogy a bírónő miért nem ítélte meg, azt te tudod. Én közel tíz évvel ezelőtt kaptam 60 ezret. Nem az apukának kell elfogadni, hanem a bírónak megítélni.
márc. 6. 19:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Mert az apuka túlzónak találta, és sok minden cáfolt hogy elég napi 5 pelenka egy kisbabának nem sz@rik sokszor. Akkor elég az olcsó pelenka, nem értette hogy az nem jött be, kifolyt. Nem is eszike ennyit..bla bla, és rászedte a bírónőt hogy én magamra költöm.
márc. 6. 20:09
 8/8 Kiskecske válasza:
Ezek a történetek olyan szarul hangzanak... Aki gyereket vállal, miért nem hajlandó gondoskodni róla ha a kapcsolat tönkre is megy? A mi esetünkben bár még nincs veszve minden, de különélés megvan és így is 100 fölött adok bármi hercehurca nélkül...
márc. 7. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!