Mit kaphatok ha lányokat követek az utcán? De amúgy hozzájuk se szólok semmi.
Figyelt kérdés
márc. 6. 16:32
21/32 anonim 

válasza:

Szóval a jogos kérdésekre nem válaszolsz. Azt nem tudom, hogy jogilag mit kaphatnál ezért, de azt igen, ha van egy tökösebb pasi ismerőse a csajnak, akkor egy akkora állast, hogy leszakad a fejed, az is a tiéd lesz.;)
22/32 anonim 

válasza:

Remélem két akkora pofont kapsz, hogy többé eszedbe ne jusson másokat zaklatni te aberrált beteg barom.
23/32 anonim 

válasza:

Zaklatás (Btk. 222. §)
Ha az érintett személy úgy érzi, hogy a követésed rendszeres és ez félelmet vagy zaklatottságot kelt benne, az zaklatásnak minősülhet.
Zaklatásért akár egy évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.
Szeméremsértés (Btk. 205. §)
Ha a követésed olyan módon történik, hogy az a másik fél szeméremérzetét sérti (pl. nyilvánvalóan szexuális szándék látszik mögötte), akkor szeméremsértés is lehet.
Ezért két évig terjedő szabadságvesztés járhat.
Ha a követésed egyértelműen zavaró, fenyegető vagy a köznyugalmat megzavarja, az akár garázdaságnak is minősülhet.
Szerintem inkább engedd ezt a kis beteges dolgot el.
24/32 anonim 

válasza:

Egy állast a megfelelő embertől mindenképpen. És akkor még olcsón megúsztad!!!!
25/32 A kérdező kommentje:
Nem bántom csak nézem és nem túl közelről. Lehetőleg hogy ne legyen feltűnő ti álszentek ti nem néztem nőket. Ha arra mész akkor tovább láthatod. Vagy csak szimplán a cigifüstjét élvezni. Nem hazáig követni hanem egy darabon egy forgalmasabb szakaszon. AZért az elég durva hogy rendőrt hívsz mert budapesten arra megy valaki amerre te sőt fel mer szállni ugyanarra a buszra. Másik válaszolónak: mi van ha én verem meg a csávóját főleg ha belémköt.
márc. 10. 11:20
26/32 anonim 

válasza:

Viselkedj férfiként, ha teszik szólítsd le! Elég gyáva viselkedés ez a távolról figyelés!
27/32 A kérdező kommentje:
Ja és nem félelemkeltés miatt csinálom. Gyáva viselkedés nem leszólítani? AKkor meg az a baj hogy zaklatom. Így is félelmet kelt hála a feminizmusnak. Régen meg örültek ha felfigyeltek rájuk. Meg amúgy is még mindig több sikerem van így mivel ronda vagyok, és amúgy is barátjuk vagy férjük lehet és az még kellemetlenebb
márc. 10. 12:55
28/32 anonim 

válasza:

De amúgy ismered ezeket az embereket, vagy random vadidegeneket követsz? Tényleg ijesztő..
30/32 A kérdező kommentje:
Csak nézni és gyönyörködni. Van akit ismerek van akit nem nem lényeg
márc. 11. 17:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!