Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » AMTS bejárata előtti adománygy...

AMTS bejárata előtti adománygyűjtők valóban adományt gyűjtenek vagy csalók?

Figyelt kérdés

Előre bocsájtom nem azért kérdezem mert romák. Inkább az furcsa, hogy utalni nem lehet és nem adnak semmilyen elismervényt. Valamint hogy fix összeg van, nem adhatsz 500 forintot hanem 3000 a minimum.

Elvileg daganatos gyerekeknek gyűjtenek, mutatnak valami papírt is meg naptárt árulnak.

2025. márc. 30. 13:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Csalók. Eleve nem értem, hogy merülhet fel bármi egyéb, ha cigányok.
2025. márc. 30. 14:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Haverommal voltunk én adtam nekik 3000, mert mutatták a képet a beteg kislányról, haver meg kihívta a rendőrséget. De a rendőr aztán visszahívta rejtett számról és azt mondta nem találtak semmit meg amúgyis mindenki annak ad pénzt akinek akar ez nem bűn. Szoval nem tudom most kinek van igaza. Haverom szerint egyértelműen átvertek
2025. márc. 30. 14:52
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
A "rendőrség" nem foglalkozik bűnözőkkel, különösen akkor nem, ha azok cigányok. Nincs semmi különös abban, hogy leráztak.
2025. márc. 30. 15:15
 4/14 A kérdező kommentje:

Konkrétan lecseszték hogy feleslegesen hívta ki őket 🤣

Ezért nem értettem, hogy most akkor mi van, de hajlok arra hogy havernak volt igaza.

2025. márc. 30. 15:25
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
Ebből is látszik, hogy bűnözők, hiszen a "rendőrség" őket védi.
2025. márc. 30. 15:32
 6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet elzavarták őket mert ahogy jöttünk kifelé már nem volt ott egyik sem. Szoval nem tudom, lehet mégis elküldte a rendőr
2025. márc. 30. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Nyilván csalók voltak. Nem is volt olyan drága a leckéd, 3000 forintból megtanultad, hogy nem adunk soha senkinek semennyi pénzt az utcán.
2025. márc. 30. 16:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem zavarták el őket, csak miután a "rendőrök" megjelentek, meghúzták magukat, biztos ami biztos.
2025. márc. 30. 18:43
 9/14 anonim ***** válasza:
61%
Vettél egy túlárazott naptárat, ennyi történt.
2025. márc. 31. 21:11
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem, mert daganatos gyerekekről mutattak képeket, azt állítva, hogy a pénz a kezelésre megy, meg hogy ők hivatalosan adományt gyűjtenek az önkormányzat engedélyével és hamis papírt is mutatott. Ezt csalásnak hívják, de mellette befigyel okirathamisítás és adócsalás is.

Én azt hittem a szervezőkkel vannak, az AMTS nyakbaakaszto miatt amit felvettek megtévesztés gyanánt.

2025. márc. 31. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kocsis Máté apja valóban választási csaláshoz kötődő Közokirat-hamisítást követhetett el?

Vagy ez csak ehy városi legenda, szóbeszéd a tavaszi nagytakarítás után?

2020-22 es tartozásra valóban nem lehet kamatot kérni a marasztalási perben már csak az infláció miatt is?

Összefoglalva az esetet. 2020-ban volt egy munkahelyem, amit javarészt home-officban csináltam. 2020 nyarán a céh felszìvódott egyik napról a másikra, anélkül, hogy felmondás volna, ìgy a fizetésem kétséget tovább. Ìgy 2020 őszén a foglalkoztatásügyi felügyelőseghez...

Menczer Tamás Magyar Péter találkozása jogtechnikailag valóban bűncselekmény volt?

Mármint ami ott történt objektíven nézve. Tehát ha 2 idegen ember között történt volna ugyanez az bűncselekmény lenne?

Milyen büntetést kaphat Till Tamás gyilkosa?

Valóban megúszhatja az egészet az elévülés miatt?

Valóban bonyolúlt az ügyfélkapu létrehozása?

Nincs ügyfélkapum, de szeretnék. Akiknek van, ők azt mondták, bonyolúlt a létrehozása. Ez igaz?

Írtam egy dalt. A zene és a szöveg nem, viszont az énekdallam hasonlít egy másik előadóéra.véletlen, de feltűnt a hasonlóság. Ez plágium?

A mondatok hosszabbak, csak a szótagok rövidsége miatt pont kijön.. De valóban teljesen más a szöveg.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!