AMTS bejárata előtti adománygyűjtők valóban adományt gyűjtenek vagy csalók?
Előre bocsájtom nem azért kérdezem mert romák. Inkább az furcsa, hogy utalni nem lehet és nem adnak semmilyen elismervényt. Valamint hogy fix összeg van, nem adhatsz 500 forintot hanem 3000 a minimum.
Elvileg daganatos gyerekeknek gyűjtenek, mutatnak valami papírt is meg naptárt árulnak.

válasza:

válasza:Konkrétan lecseszték hogy feleslegesen hívta ki őket 🤣
Ezért nem értettem, hogy most akkor mi van, de hajlok arra hogy havernak volt igaza.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem, mert daganatos gyerekekről mutattak képeket, azt állítva, hogy a pénz a kezelésre megy, meg hogy ők hivatalosan adományt gyűjtenek az önkormányzat engedélyével és hamis papírt is mutatott. Ezt csalásnak hívják, de mellette befigyel okirathamisítás és adócsalás is.
Én azt hittem a szervezőkkel vannak, az AMTS nyakbaakaszto miatt amit felvettek megtévesztés gyanánt.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy ez csak ehy városi legenda, szóbeszéd a tavaszi nagytakarítás után?
Összefoglalva az esetet. 2020-ban volt egy munkahelyem, amit javarészt home-officban csináltam. 2020 nyarán a céh felszìvódott egyik napról a másikra, anélkül, hogy felmondás volna, ìgy a fizetésem kétséget tovább. Ìgy 2020 őszén a foglalkoztatásügyi felügyelőseghez...
Mármint ami ott történt objektíven nézve. Tehát ha 2 idegen ember között történt volna ugyanez az bűncselekmény lenne?
Valóban megúszhatja az egészet az elévülés miatt?
Nincs ügyfélkapum, de szeretnék. Akiknek van, ők azt mondták, bonyolúlt a létrehozása. Ez igaz?
A mondatok hosszabbak, csak a szótagok rövidsége miatt pont kijön.. De valóban teljesen más a szöveg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!