Jól értelmezem, elég annyit mondani, hogy "külföldön vettem", és ha csak 1-2 darabom van, akkor nem is lesz hatósági ügy?
ápr. 15. 23:44
2/7 anonim 

válasza:

Soha nem elég annyit mondani, bizonyítani kell.
3/7 anonim 

válasza:

Behozni teljesen más. Cigit sem lehet máshol árulni, mint a nemzeti dohányboltban, mégis bizonyos mennyiséget át lehet hozni a határon.
Ecigit is árulnak ugyanúgy Magyarországon. Az eldobhatós ecigi mint az elfbar csak azért lett tiltva mert dohánybolton kívül extra adok nélkül terjedt az országban.
Én is szoktam egy rakattal hazahozni amikor Angliából érkezem haza. Teljesen legális saját fogyasztásra.
4/7 anonim 

válasza:

3: baromság, azért lett tiltva, mert baromi káros.
5/7 anonim 

válasza:

Ha külföldön veszed akkor még csempészést is elkövetsz.
6/7 anonim 

válasza:

#4 akkor a sima ecigi miért nincs tiltva?
7/7 anonim 

válasza:

#5 ez hülyeség, 15-20 eldobhatós ecigit mint az elfbar lehet behozni kézi csomagban repülőkön saját fogyasztásra. Most jöttem vissza Angliából ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!