Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Cég által levezetett kamu...

Cég által levezetett kamu nyereményjáték. Kikhez fordulhatnék ilyen szempontból?

Figyelt kérdés

Mit tehetek akkor, ha volt egy nyeremény játék aminek a játékszabályzatát illetve a posztot is át írták miután már nyertem. Felvettem velük a kapcsolatot, de le tiltottak. Fel is lett hívva többször is. Felvették és mindig mást mondtak. (Mondták, hogy nem ők tették ki valaki már posztolt az ő nevükben vagy az illető aki fel vette nem illetékes ebben, mert nincsenek bent akik ezt csinálták) Azt is mondták, hogy majd fel hívnak nem hívtak..

Szóval mit lehetne ilyenkor tenni?

ápr. 26. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

A Hatóság ellátja a szerencsejáték-szervezés engedélyezésével, hatósági ellenőrzésével, felügyeletével és szabályozásával kapcsolatos feladatokat. A szerencsejáték népszerűsítés tekintetében fogyasztóvédelmi hatósági jogkörrel is rendelkezik, illetve aktívan fellép az illegális szerencsejáték ellen.

Szerencsejáték felügyelet – Szabályo…

sztfh.hu/tevekenysegek/szerencsejatek-felugyelet/

sztfh.hu/tevekenysegek/sz

Ha tiltott játékban veszel részt, téged is elővesznek.

ápr. 26. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szedj össze minden bizonyítékot. Ne telefonon, e-mailben, a vezérigazgatónak írd le, hogy konkrétan mi történt, mikor, hol, kik szervezték, mi volt a feltétel, mi volt a nyeremény.

ápr. 26. 11:57
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 Én egy nyereményjátékban vettem részt illetve jelentkeztem rá. Be követtem az oldalt, meg megcsináltam mindent ami kell a nyeréshez ( likeoltam, kommenteltem stb...) Úgyanúgy mint a másik 10.000ember aki jelentkezett erre a nyereményjátékra.
ápr. 26. 12:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogyasztóvédelemhez kell fordulni az ügyben.
ápr. 26. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
39%
Mégis mit akarsz ott, ahol nincs jogállam. Itt mindenki ott és úgy nyul le bármit, ahogy tud. A baleknak meg annyi.
ápr. 26. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Van róla bizonyítékod, képernyőfotók, e-mailek stb.? Ezeket csatold egy bejelentéshez a fenti linkeken megadott elérhetőséghez.
ápr. 26. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Elolvastad a nyereményjáték részvételi feltételeket?

Abba az is benne van, hogy mikor és hogyan adják ki a nyereményt..

Személyesen kerested őket?

"Mondták, hogy nem ők tették ki valaki már posztolt az ő nevükben vagy az illető aki fel vette nem illetékes ebben, mert nincsenek bent akik ezt csinálták)"

Ez még akár igaz is lehet.....

Ha nem lehet velük felvenni a kapcsolatot vagy elzárkóznak minden kommunikácótól, akkor feljelentés.

ápr. 27. 06:13
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 Persze van róla bizonyítékom, képernyő fotó és képernyő videó is van róla
ápr. 27. 09:46
 9/9 A kérdező kommentje:
#7 Átváltoztatták a nyereményjáték leírását és oda írták, hogy poénvideó (ez az elején nem volt ott) Csak miután felvettem velük a kapcsolatot azután láttam, hogy át írták. Mikor meg megkérdeztem, hogy ez az elején is oda volt e írva le láttamozták.. és le tiltottak. Utána meg próbáltuk telefonon keresztül felvenni velük a kapcsolatot. Utána le tiltották azt a telefonszámot, ezért másikról hívtuk amit felvettek. És mondtunk telefonszámot, hogy az illetékes majd azt hívja, de azóta se hívott...
ápr. 27. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!