Van ennek valami jogi jelentősége?
33 éves vagyok, vannak pszichiátriai diagnózisaim, de egyébként teljesen el tudom látni magam és nincs gondnokom, mindig is tudtam ügyeket intézni és minden helyzetben feltalálom magam
Beköltöztem tavaly egy pszichiátriai betegekkel foglalkozó alapítványi házba, mert úgy éreztem milyen nagy előrelépés lesz. Tévedtem.
Mindig azzal fenyegetnek hogy ha nem csinálom ezt meg ezt a munkát, akkor nincs helyem ott, és átraknak egy olyan házba ami 24 órás felügyelet van, és nem lehet csak úgy ki be mászkálni. Én úgy tudom hogy kórházba is csak akkor visznek valakit akarata ellenére, ha veszélyeztető magatartást tanúsit. Itt abszolút erről szó nincs. Csak borzalmas hogy mindig ezt kapom meg fenyegetésnek. Jogilag meg lehet ezt tenni?

"Beköltöztem tavaly egy pszichiátriai betegekkel foglalkozó alapítványi házba.....Mindig azzal fenyegetnek hogy ha nem csinálom ezt meg ezt a munkát, akkor nincs helyem ott,"
Aha, a mamahotelt megpróbáltad felcserélni egy másik hotelre. Persze fizetni nem szeretnél, pedig valószínű a lakhatásért, ellátásért nem három műszakban kéne tolni a putyilovban, csak elvárják hogy a képességeidnek megfelelően, akár terápiás célzattal is, végezz egy kis munkát a közösségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!