Melyik évben lett bevezetve magyarországon a reklámok kötelező korhatárba sorolása és annak megjelenítése egész nap a tv adásokban?
Kapcsolódó kérdések:
Azaz a bábás otthoni szülés eltörlésének éve érdekelne. Tiszaújvárosba régen akartak kórházat, de végül nem lett. Ennek ellenére érdekelne, hogy esetleg tényleg előfordult e, hogy valakinek Tiszaúj lett a szülővárosa. Mert ha a dátumok lefedik egymást akkor tényleg...
Tartósan, évek óta Magyarországon élek, itt van házunk is. Jelenleg Szlovákiában a szüleim házába vagyok bejelentve, a hatóságok tudják hogy Magyarországon vagyok, dolgozok mert nincs is otthon EÜ biztosításom évek óta. Szüleim házára most jött vevő mert Ausztriába...
Vagy ehhez kötelező a népszavazás megtartása?
Ilyenek balesetekre gondolok: De most is volt ilyen: Ezeket egy egyszerű, kötelezően elvégzett IQ teszttel meg lehetne előzni.Mondjuk a jogosítvány megszerzéséhez legalább 90-es IQ- val kelljen rendelkezni. Támogatnátok?Ezzel megelőzhetőek lennének szerintem az ilyen idióta balesetek.
Európa egyik legdepisebb, legöngyibb, és legpszichopatább nemzete vagyunk. A finnek is hasonlóak, (talán valami genetikai oka lehet), viszont a finneknél a legnépszerűbb egész Európában pszichiáterhez járni és antidepiket szedni, tehát ők tesznek is valamit ezzel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!