Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elítéltek mennyire gyakran...

Elítéltek mennyire gyakran fenyegetnek meg akár halálosan bírókat vagy ügyészeket azért, mert kiszabtak rájuk büntetést illetve indítványozták azt?

Figyelt kérdés

Riportokban hallottam, hogy több tényleges életfogytiglanos a szökésről ábrándozik. Az ilyenek rendszerint gátlástalan, elvetemült bűnözők. Ezek vajon az ügyükben eljáró ügyészt vagy bírót is megölnék vagy tettek már ilyen kijelentést vagy pedig megpróbálták a kívül maradt kapcsolataik révén ezt kiprovokálni (erre bujtogatni)?

A sólyi gyerekgyilkossággal kapcsolatban tudom, hogy ott az elkövető szülei (és talán maga az elkövető) az áldozat családját(!) fenyegették bosszúval, ami sokakat felháborított. De akkor lehetséges, hogy az ügyészt és a bírót is megölnék.

ápr. 21. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom a TASZ meg a többi szervezet lovalja fel őket.
ápr. 21. 08:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Ez nem Amerika.

Meg nem is Columbia vagy Mexico, ahol konkrétan fejpénz van kitűzve a bírókra és az ügyészekre.

Nem, kis hazánk nem ilyen elvetemült hely.

Nálunk még legnagyobb vagányok is elfogadják a bíró ítéletét, (legfeljebb dühükben rugdossák a tárgyalóterem ajtaját az ítélethirdetés után) és az ügyészre sem haragszanak.

Ha már mindenképp valakin bosszút akarnak állni, akkor inkább a védő.

A legtöbb gyökér a védőt okolja az ítéletért, már ha egyáltalán okol valakit, és nem a bírót vagy az ügyészt.

ápr. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Mit jelent a zár alá vétel inditványozása?

Röviden: át lettem verve egy videókártyával, ezt jelentettem a rendőrségen egy évvel később küldtek egy papirt amin az szerepel: A polgári jogi igényem biztosítása céljábol zár alá vételt inditványozok/ nem inditványozok

Indítványozott már személy és vagyonőr jogorvoslatot a törvénytelen foglalkoztatás miatt?

Milyen lehetséges végkifejletei lennének? Nincs pihenőidő, szabadság, pótlékok, túlóra. Továbbá ha ezt minde levonjuk a bruttóból az a garantált bérminimumot sem érné el.

A közös tulajdonjog megszüntetését hol kell indítványozni?

Árverezni akarjuk a házat és mindhármunkra így jogosan lesz mindenki kifizetve. sajnos nem bízunk a másikban. az egyik a másikat azzal vádolja h hamisít minden számlát és nem hajlandó kifizetni. a harmadik pedig panikveteg nem tud intézkedni stb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!