Hogy tudnák megmenteni a barátnőm szociális albérletét?
A barátnőm szociális albérletben lakik. Történt hogy sokat hangoskodtunk, és a szomszédok bejelentettek minket az illetékes szervnél. Felszólító levelet is küldtek, mivel engem sokat láttak ott, igazolni kéne hogy nem ott lakom. Én külön albérletben élek , viszont a főbérlőm megkért hogy rendezzük feketén az anyagiakat. Így tehát nem tudom magamat bejelenteni a címre, viszont csak így tudnám igazolni hogy én ott élek, és nem a barátnőmnél.
Félő hogy így elveszti a baratnőm az albérletét.

válasza:Előbb kellett volna gondolkodni és úgy élni, mint a normális emberek, nem zavarni a szomszédokat.
Nincs állandó bejelentett lakásod? Mert az albérleted max tartózkodási hely lehet.

válasza:

válasza:Késő bánat.
Akik ilyen nyomorult helyzetben vannak (szoc. albérlet, kétséges lakcím...), azoknak úgy kell viselkedni, hogy senkinek az életét ne zavarják, senki ne találjon kifogásolni valót rajtuk, alkalmazkodni kell, meg kell húzni magatokat. Kellett volna.
De most már erről lekéstetek. Ha találtok más lakhatást, ott majd igyekezzetek normálisan viselkedni!
További kérdések:
Sokan kiakadtak rajta de azért megnéztem volna az emberek reakcióját ha megjelent volna ott. De szerintem jobb is volt így. Csak nem tudom milyen okból lett így
Nyári viseletben kilógna jócskán a póló alól a tok.
Illetve börtön is járhat érte?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!