A Fidesz/Orbánék magukat buktatták meg azzal, hogy minden csatornán médián ontották a propagandájukat 100milliárdokért, tehát pont hogy eljutott mindenkihez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Ugyanugy ontjak tovabb, mintha mi se tortent volna."
Végül is majdnem 2,5 millióan még így is rájuk szavaztak, ezt a tábort próbálják továbbra is egyben tartani. Kérdés, hogy ez meddig sikerülhet.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Például, ha a NAV értesítést küld valamiről. Az e-mailjeimet és a postaládát minden nap nézem, a Magyarország oldalra nem sűrűn járok fel.
Honnan jön a kétharmados minősített többség? Azt értem, hogy 50%+1 jelenti az egyszerű többséget, de miért van kiemelt helyen a kétharmad? Ki mondta, hol írták le először? Miért kétharmad+1? Miért nem 77%+1? És egyáltalán van-e valahol leírva a fidessmaffia által...
Nevetséges, hogy emiatt kell szívni nyugdíjas honfitársainknak mert véletlen pont ilyenkor kell összeomlani bezzeg a kártyadíjakat jócskán le tudták vonni különösebb probléma nélkül Ennyit a nyugati fejlettségről
Ki akartam próbálni jelez e, hogy "váratlan árucikk a csom..." stb. Mert a csoki csak 70gramm volt. Előtte köröztem mert semmit nem találtam ugyan is abban a Spárban még nem voltam. Szerintetek mindig ugyan az az őr van? Csak mert már az eladoterben is a...
A mondatok hosszabbak, csak a szótagok rövidsége miatt pont kijön.. De valóban teljesen más a szöveg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!