Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Fidesz/Orbánék magukat...

A Fidesz/Orbánék magukat buktatták meg azzal, hogy minden csatornán médián ontották a propagandájukat 100milliárdokért, tehát pont hogy eljutott mindenkihez?

Figyelt kérdés
Öngól 🤣🤣🤣

ápr. 25. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Kezdem azt hinni, hogy ez szándékos volt. Megcsinálták az utód pártot a Fiszát vagyis a Tiszát. Aztán direkt elvesztették a választást saját maguk ellen.
ápr. 25. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem helyenvalo errol mult idoben beszelni. Ugyanugy ontjak tovabb, mintha mi se tortent volna.
ápr. 25. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez volt a fő ok, de ez is benne volt, nyilván. Az embereknek elegük lett a sok riogatásból, és egyre több Fidesz-szimpatizánsnak is kezdett már leesni, hogy mennyire hiteltelen az egész. 10 éve, a migránsválság idején én is a hazug propaganda miatt kezdtem szembefordulni a Fidesszel, de azt akkor még a többség teljesen beszopta.
ápr. 25. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:
38%

"Ugyanugy ontjak tovabb, mintha mi se tortent volna."

Végül is majdnem 2,5 millióan még így is rájuk szavaztak, ezt a tábort próbálják továbbra is egyben tartani. Kérdés, hogy ez meddig sikerülhet.

ápr. 25. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az már másfél millió sem. Legutóbbi Medián mérés szerint 66-25 a Tiszának, az a 25% az kb. másfél millió szavazót jelent. És várhatólag ez is be fog zuhanni, miután a Tisza kormányt alakított. A Fidesz örülhet majd, ha nyáron még lesz egymillió szavazója - ami mondjuk még mindig nem kevés.
ápr. 25. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet beállítani magyarország pont hu-n, hogy a fontos papírokat postai levélben vagy e-mailben is kiküldjék?

Például, ha a NAV értesítést küld valamiről. Az e-mailjeimet és a postaládát minden nap nézem, a Magyarország oldalra nem sűrűn járok fel.

Miért pont kétharmad?

Honnan jön a kétharmados minősített többség? Azt értem, hogy 50%+1 jelenti az egyszerű többséget, de miért van kiemelt helyen a kétharmad? Ki mondta, hol írták le először? Miért kétharmad+1? Miért nem 77%+1? És egyáltalán van-e valahol leírva a fidessmaffia által...

A kormány ugye megbünteti a kedves nyugati K&H bankot mert pont a nyugdíjkifizetéskor kellet összeomlaniuk?

Nevetséges, hogy emiatt kell szívni nyugdíjas honfitársainknak mert véletlen pont ilyenkor kell összeomlani bezzeg a kártyadíjakat jócskán le tudták vonni különösebb probléma nélkül Ennyit a nyugati fejlettségről

Áttettem egy 1500 forintos mikulás csokit a Sparban a kasszán. Az őr pont engem figyelt már. Szerintetek mennyire jegyeztek meg?

Ki akartam próbálni jelez e, hogy "váratlan árucikk a csom..." stb. Mert a csoki csak 70gramm volt. Előtte köröztem mert semmit nem találtam ugyan is abban a Spárban még nem voltam. Szerintetek mindig ugyan az az őr van? Csak mert már az eladoterben is a...

Írtam egy dalt. A zene és a szöveg nem, viszont az énekdallam hasonlít egy másik előadóéra.véletlen, de feltűnt a hasonlóság. Ez plágium?

A mondatok hosszabbak, csak a szótagok rövidsége miatt pont kijön.. De valóban teljesen más a szöveg.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!