Hivatalos papír?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Be tudom ezt állítani valahol, hogy ne kelljen minden hivatalnál ezt külön-külön kérni?
Vagy meddig,érdemes,meddig kell megtartani?Ha esetleg visszakérhetik stb....
Nem tudom hogy magyarázzam el érthetően. Szóval van egy ilyen cucc amit szeretnék megvenni de nem tudom mi a neve. (Utána akarnék nézni hogy hol lehet kapni.) Szóval egy ilyen fekete borító, közepén két hajlítható drótszerűséggel. Arra kell ráfűzni oldalt előre...
Tehát nem az egész nevemmel írtam alá, csak ahogy mindenhol máshol szoktam. Az én esetemben csak vezetéknév. Elfogadják így is, vagy visszaküldik?
Egy facebookos csoportban figyeltem fel egy fickóra,aki karosszériázást és festést vállal. Nekem pont az kellene most a Hondámra,de nem ismerem az illetőt.Hogyan tudnám biztonságosan otthagyni a kocsimat,hogy nyugodt maradjak a lopás gyanuja nélkül? Minden közeli...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!