Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Honosított ausztrál állampolgá...

Honosított ausztrál állampolgárok. Mennyi idő alatt sikerült megszerezni az állampolgárságot?

Figyelt kérdés

máj. 9. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Átlag 6-8 év
máj. 9. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6-8 év nem átlag, hanem minimum. Él kint ismerősöm 2012-ben ment ki dolgozni, felsőfokú végzettség, perfekt angol, már vagy 4x dobták vissza a kérelmét.
máj. 9. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:

2es min bukott meg?

Ismerősömnek 6 év alatt meglett, második próbálkozásra. Mondjuk neki annyi volt a bűne, hogy a megengedett 90 nap helyett 92 napot tartózkodott ausztrálián kívül, mert törölték a járatát amivel hazaért volna.

máj. 9. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:

,,megengedett 90 nap helyett 92 napot tartózkodott ausztrálián kívül, mert törölték a járatát amivel hazaért volna."

Az aussie-k szigorúak. Kár ezért.

máj. 9. 13:38
 5/8 anonim ***** válasza:
A teszttel szívott, lehetetlen történelmi kérdésekkel volt tele. Aztán betanult mindent, átment, majd élőben megmondták neki "csak gazdaságilak kötődik" az országhoz.
máj. 9. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Újausztrál és kész.
máj. 9. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen helyen nem lehet poénkodni. Ausztrál állampolgárságért sorban állnak. És nem a nigériai papucsos emberkék, hanem 1-2 millió dolláros tőkével érkező, arabok, kínaiak.
máj. 9. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen. Állítólag még az új-zélandiaknak sem könnyű.
máj. 9. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Így is igényelhetem az ausztrál állampolgárságot?

Anyai nagyapám ausztrál és magyar állampolgár. Az előbbi csak neki van a családban, immár 1960 óta, lényeges szempont, hogy HONOSÍTOTTA. Édesanyámnak nincs és sosem volt. A kérdés az, hogy elég egy nagyszülő megléte az ausztrál állampolgárság igényléséhez? Fontos lenne!

Ausztráliában is működik ez a beházasodás alapján állampolgárság dolog?

Mert azt tudom, hogy Amerika egyes helyein igen, de kint Ausztráliában is lehet ilyet? És ha igen, akkor melyik vízummal?

Csak az lehet amerikai elnök aki ott születik?

Az nem, aki pl: Ausztráliában született, és megszerzi az amerikai állampolgárságot?

Hogy tudom megkapni az ausztral allampolgarsagot?

Az egyik szulom ausztral, most szeretnem elinditani a folyamatot, de meg nem tudok rola sokat, csak azt, hogy igy jogosult vagyok ra. A nagykovetseg is megszunt itthon. Hol tudnam kervenyezni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!