Annak idején Sulyok Tamás miért írta alá automatikusan a pride betiltásáról szóló törvényt, miért nem küldte az alkotmánybíróságnak, ugyanis szerintem a gyülekezési jogot sértheti?

válasza:

válasza:

válasza:Kirohanás? Akkor te más műsort néztél.
A kirohanás az egy hirtelen, átgondolatlan támadás.
Ami volt, minden volt, csak nem ilyen.
Megfontolt, határozott, és tűpontos.
Nézzük meg még egyszer.

válasza:

válasza:

válasza:Ezért szatyor fing, kérdező!
A KE - nek nincs igazán tényleges hatalma, de azért alkalomadtán felemelhette volna azt a jogászi hangját a FIDESZ f@szságai ellen, visszaküldhetett volna törvényjavaslatokat (előzetes normakontroll) ha az alkotmányossági vétó - ra nincs is éppen szükség (még Novák Kati is élt vele kétszer, Áder Jani nyolc alkalommal).
DFe egyszer sem tett semmit, egy aláírógép volt.
Más kérdés, hogy az - Alaptörvény szerint - a KE személye sérthetetlen.
Magyar Péter pedig, miután fölesküdött az Alaptörvényre, már gyakorlatilag meg is sértette, azzal, hogy Sulyomk Tamás működését teljes joggal ugyan, de mégis kritizálta.
További kérdések:
Szóval vallásról vitatkoztam valakivel online arról, hogy én SZEMÉLY SZERINT miért ítélem el a vallásokat. Ő az elejétől fogva elég passzív agresszív volt és gúnyolódott. Én próbáltam a véleményem tekintetében szubjektív maradni és még a véleménynyilvánítás...
Nagymamás az én nevemre szeretné íratni a házat(ajándékozással). Ezt közjegyzővel érdemesebb intézni vagy ügyvéddel? Egy nagyjából 70 milliós ingatlannál mennyi lenne a díj amit fizetni kell,hogy átírják az én nevemre?
Helyzet a következő. Adott valaki, akivel már egy ideje közös hobbi miatt ilyen témájú csoportokban cseréltünk képeket és dumáltunk. Mikor itt járt a városban ahol lakom, személyesen is találkoztunk, bementünk egy boltba enni-inni valóért. Zsebre vágott egy Red Bullt,...
Pl. meghalt nemrég egy családtag, közel a fizum harmadát oda kell adnom egy rutineljárás miatt, amit akár automatizálni is lehetne. Tavaly ilyenkor ezt ki se tudtam volna fizetni, most szerencsére igen. Vagy legalább a díj lenen barátibb, de ez így szimpla lopás.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!