Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Annak idején Sulyok Tamás...

Annak idején Sulyok Tamás miért írta alá automatikusan a pride betiltásáról szóló törvényt, miért nem küldte az alkotmánybíróságnak, ugyanis szerintem a gyülekezési jogot sértheti?

Figyelt kérdés
máj. 10. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert ő Orbán Viktor embere. Mindent aláírt, amit mondott neki.
máj. 10. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Na például ezért hívják őt szatyor fingnak.
máj. 10. 20:41
 3/9 A kérdező kommentje:
1. De nem a nemzet egységét kell kifejeznie a köztársasági elnöknek, akkor valamilyen szinten lehet tényleg jogos Magyar Péter tegnapi kirohanása az ünnepi beszédében?
máj. 10. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
#3 De.
máj. 10. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Ezért szatyor fing.
máj. 10. 21:02
 6/9 Justinianus ***** válasza:

Kirohanás? Akkor te más műsort néztél.

A kirohanás az egy hirtelen, átgondolatlan támadás.

Ami volt, minden volt, csak nem ilyen.

Megfontolt, határozott, és tűpontos.

Nézzük meg még egyszer.

www.youtube.com/watch?v=cVd9Z4yD7sQ

máj. 10. 23:15
 7/9 Justinianus ***** válasza:
37%
Kirohanás az volt, mikor Orbán artikulátlanul üvöltözött Győrben.
máj. 10. 23:16
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyik 71-et Ad át, másik 32 Átsugárral és Ugyanazt tartalmazza a Szövegdobozos értekezés.
máj. 10. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezért szatyor fing, kérdező!

A KE - nek nincs igazán tényleges hatalma, de azért alkalomadtán felemelhette volna azt a jogászi hangját a FIDESZ f@szságai ellen, visszaküldhetett volna törvényjavaslatokat (előzetes normakontroll) ha az alkotmányossági vétó - ra nincs is éppen szükség (még Novák Kati is élt vele kétszer, Áder Jani nyolc alkalommal).

DFe egyszer sem tett semmit, egy aláírógép volt.

Más kérdés, hogy az - Alaptörvény szerint - a KE személye sérthetetlen.

Magyar Péter pedig, miután fölesküdött az Alaptörvényre, már gyakorlatilag meg is sértette, azzal, hogy Sulyomk Tamás működését teljes joggal ugyan, de mégis kritizálta.

máj. 11. 03:59

További kérdések:

Online vita következmények?

Szóval vallásról vitatkoztam valakivel online arról, hogy én SZEMÉLY SZERINT miért ítélem el a vallásokat. Ő az elejétől fogva elég passzív agresszív volt és gúnyolódott. Én próbáltam a véleményem tekintetében szubjektív maradni és még a véleménynyilvánítás...

Házajándékozásnál ügyvéd vagy közjegyző?

Nagymamás az én nevemre szeretné íratni a házat(ajándékozással). Ezt közjegyzővel érdemesebb intézni vagy ügyvéddel? Egy nagyjából 70 milliós ingatlannál mennyi lenne a díj amit fizetni kell,hogy átírják az én nevemre?

Valaki akit akkor láttam először lopott a boltból, tanúként hallgattak ki mire számíthatok?

Helyzet a következő. Adott valaki, akivel már egy ideje közös hobbi miatt ilyen témájú csoportokban cseréltünk képeket és dumáltunk. Mikor itt járt a városban ahol lakom, személyesen is találkoztunk, bementünk egy boltba enni-inni valóért. Zsebre vágott egy Red Bullt,...

Az alapvető közjegyzői feladatokat miért nem az állam végzi?

Pl. meghalt nemrég egy családtag, közel a fizum harmadát oda kell adnom egy rutineljárás miatt, amit akár automatizálni is lehetne. Tavaly ilyenkor ezt ki se tudtam volna fizetni, most szerencsére igen. Vagy legalább a díj lenen barátibb, de ez így szimpla lopás.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!