Miért nem volt ott Orbán Viktor tegnap a parlamentben?
Figyelt kérdés
Sokan kiakadtak rajta de azért megnéztem volna az emberek reakcióját ha megjelent volna ott. De szerintem jobb is volt így. Csak nem tudom milyen okból lett ígymáj. 10. 21:41
4/4 anonim 

válasza:

válasza:én is azt gondolom hogy nem akarta elviselni hogy Péter intéz hozzá néhány durva mondatot ha ott találja
További kérdések:
A yettel megszeg valamilyen magyar jogszabályt azzal, hogy a csak elektronikus formában kibocsátott számlái és szerződéses dokumentumai nem...
Csak az app-ban lehet ezeket megnézni, ahonnan nem lehet letölteni vagy kényelmesen végigolvasni őket.
Ugye erre a végrehajtásra nem vonatkozik a Tisza törvényjavaslata?
Jó pár éve (forint) hitelből vettünk egy új építésű ingatlant de volt ezer probléma vele, sok dologgal átvert minket a kivitelező. Nem részletezem, de polgári per volt, amiben tízmillió körüli összeget meg is ítéltek nekünk. Viszont elég lassú volt a bíróság, másodfokú...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!