Ha felveszek a meglévő mellé egy másik keresztnevet, akkor is le kell cserélnem minden okmányomat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A bizonyítványt nem kell. A születési anyakönyvi kivonatot kell mellé bemutatni az igazolja hogy x évig Béla volt és most már Béla Ödön de az a két név ugyanaz az ember. Plasztikusan a fenti példával élve.
Nekem is így lett névcserém és nem adtak új érettségit meg semmit.
De kapaszkodj meg amióta megvan azóta bemutatni se kellett soha sehol.
igen újat kell mindenből van amiért fizetni kell van ami ingyenes.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
25 éves kis segédmotor kerékpáromat a szakszerviz három éve már igen költségesen vállalta volna a felújítását, amivel nem éltem.Közben alkatrészként amit tudtam értékesítettem, amit nem azt a méhtelepen leadtam. Ezt a helyi biztosítónál szóban bejelentettem, az...
Ezen az udvaron van egy társasház és pár méterrel arrébb egy családi ház , egy kerítés választ el tőle . Anno mikor a családi ház épült pár éve akkor az építettő a társasház gázvezetékére kötette a gázát csak a társasház lakói beleegyezése kellett hozzá , amit írásban...
Illetve szavazhatok? (Nem áll szándékomban biometrikus azonosítot megadni. Bűntethet a rendőr is egész nyugodtan, ha igazoltatnak.)
Gyakorlatilag aki B+-ot szeretne kapni, de már van meglévő jogsija, annak újra kell vizsgázni.
Villany is, gáz is érdekelne. A cél az lenne, hogy a ház két felére használt gáz és árammennyiséget két külön mérőóra mérje.
Alapíthatok e egyesületet ha már tagja vagyol egy egyesületnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!