Ugye erre a végrehajtásra nem vonatkozik a Tisza törvényjavaslata?

válasza:Nem. Nincs külön teendőtök, várjátok, hogy a végrehajtó dolgozzék.
Ezeket a végrehajtásokat tényleg csak a legsötétebb prolik és a bennük potenciális szavazót látó Mi Hazánk akarja leállítani.

válasza:Kérdező!
Tudod egyáltalán, hogy mi a jelenlegi kormány javaslata a végrehajtással kapcsolatban?
Mert ha nem, akkor miért aggódsz?
További kérdések:
Pl. e „csodaszemüveg” reklámja meglehetősen gyakran megjelenik a YouTube-on: Vajon hány bárgyú embert tudnak bepalizni?
Kisvárosban élünk, a férjet nagyon sokan ismerik a munkája miatt. Hogy milyen otthon én nem tudhatom. A nő hamarosan szülni fog. Tudom, hogy a barátomnak segítségre lesz szüksége, de ilyen helyzetben nem voltam. Automatikusan a férjre lesz bejegyezve a gyerek? Vagy...
Diák vagyok gyakorlaton egy hotelben. A kollégáim, a kertészek, a biztonsági ör a tudtom nélkül, megkérdezésem nélkül önkényesen használták a rollerem és megrongálták Ez úgy derült ki, hogy letettem a rollerem a jelenléti ív helye utáni fészerbe tisztán, majd késöbb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!