Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ugye erre a végrehajtásra nem...

Ugye erre a végrehajtásra nem vonatkozik a Tisza törvényjavaslata?

Figyelt kérdés
Jó pár éve (forint) hitelből vettünk egy új építésű ingatlant de volt ezer probléma vele, sok dologgal átvert minket a kivitelező. Nem részletezem, de polgári per volt, amiben tízmillió körüli összeget meg is ítéltek nekünk. Viszont elég lassú volt a bíróság, másodfokú per is volt, szóval csak nemrég jutottunk el oda hogy egyáltalán végrehajtás legyen (mert magától nem fizetett a tervező). Jött be némi pénz már inkasszóból de a végrehajtó irodában a jogász azt mondta valószínűleg ingatlanárverezés is lesz. Nem szeretném ha az új törvény miatt hoppon maradnánk, mit mi tenni tudunk?
jún. 10. 06:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem. Nincs külön teendőtök, várjátok, hogy a végrehajtó dolgozzék.

Ezeket a végrehajtásokat tényleg csak a legsötétebb prolik és a bennük potenciális szavazót látó Mi Hazánk akarja leállítani.

jún. 10. 07:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tudod egyáltalán, hogy mi a jelenlegi kormány javaslata a végrehajtással kapcsolatban?

Mert ha nem, akkor miért aggódsz?

jún. 13. 06:36

További kérdések:

A YouTube-ot üzemeltető Google Inc. mit tesz annak érdekében, hogy a YouTube-on ne jelenhessenek meg különféle csaló reklámok? Semmit? Csak mert...

Pl. e „csodaszemüveg” reklámja meglehetősen gyakran megjelenik a YouTube-on: Vajon hány bárgyú embert tudnak bepalizni?

Ebben az esetben az apaság bebizonyításának mi a folyamata? A nő még házasságban van, de a barátomtól esett teherbe. A válás húzódik mert a férj...

Kisvárosban élünk, a férjet nagyon sokan ismerik a munkája miatt. Hogy milyen otthon én nem tudhatom. A nő hamarosan szülni fog. Tudom, hogy a barátomnak segítségre lesz szüksége, de ilyen helyzetben nem voltam. Automatikusan a férjre lesz bejegyezve a gyerek? Vagy...

Megrongálták a munkahelyen a rollerem?

Diák vagyok gyakorlaton egy hotelben. A kollégáim, a kertészek, a biztonsági ör a tudtom nélkül, megkérdezésem nélkül önkényesen használták a rollerem és megrongálták Ez úgy derült ki, hogy letettem a rollerem a jelenléti ív helye utáni fészerbe tisztán, majd késöbb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!