Ha valaki bulin tanuk előtt bevall egy bűncselekményt ami már nem bizonyítható el lehet érte ítélni a tanuk miatt vagy mondhatja utána, hogy ő csak kiszinezett egy történetet de valójában nem az igazat mesélte el hanem csak a bulin ittasan túlzott?

válasza:

válasza:Az igaz hogy minnel tobb részlet stimmel annal gyanusabb?
De akkor ez nem bizonyitek max nyomozás lesz? Mert matematikailag lehetseges hogy eloadok egy kitalalt tortenetet es minden részlet megegyezik egy valódi bűncselekmény reszleteivel ami még nincs felderitve.
Kapcsolódó kérdések:
Sosem értettem hogy a bíróság miért enyhíti azok büntetését akik hirtelen felindulásból öltek meg vagy vertek félholtra valakit. A gondatlanságot még valamennyire meg tudom érteni, de miben más az ha valaki dühösen ver agyon vagy ha nyugodtan ver agyon?
Van egy ismerősöm akinél alapos gyanú van erre, nem akarom részletezni, de legyen elég annyi, hogy az ügyvédek se szívesen vállalják el az ügyét.. Van esetleg valamilyen nemzetközi szervezet, ami foglalkozik az ilyen ügyekkel és lehetne hozzájuk fordulni?
Ha igen, mit? Illetve a tanulmányi szabályzatban szereplő passzus, miszerint tanulmányi eredménnyel kapcsolatban jogorvoslatnak helye nincs, erre is vonatkozik?
Anyós lopott a menyétől,mivel súlytható? Büntetlen előéletű ez a tolvaj.
Van egy oldal, sajna nem linkelhetem,ahol undormány dolgok vannak. Ha jól tudom,az állatkínzás bűncselekmény,ez az oldal pedig teli van videóra,illetve képre rögzített esetekkel. Nem lehetne valamit tenni,hogy legalább az oldal megszűnjön? Ha valakit érdekel az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!