Támogatnád, hogy a napon dolgozó fizikai munkát végzők nyáron csökkentett munkaidőben dogozzanak?
Mondjuk 8 óra helyett csak 6 óra vagy 5 nap helyett 4.
A kiesést az állam fizeti.
Ha mindenféle ingyen pénzeket tudnak osztogatni, akkor erre is gondolni kellene.
Illetve, aki X évet eltöltött fizikai munkán, mondjuk építőiparban az hamarabb mehessen mondjuk 5 évvel nyugdíjba, mint mások.

válasza:Én azt támogatnám, hogy az időjárásra tekintettel legyen másképp beosztva a munkaidejük. Tehát ugyan úgy 8 órát dolgozzanak, de pl. nagyobb építkezéseken kezdjenek reggel 6-kor és dolgozzanak este 8-ig, két műszakban. A kötelező pihenő idők legyenek betartva, legyen klimatizált pihenőjük és kapjanak ivóvizet. És legyen megfelelő ellenőrzés és büntessenek, ahol nem tartják be.
A nyugdíjjal kapcsolatban van ám sok más munkakör, ami széteszi az embert és jó lenne hamarabb elmenni nyugdíjba ...

válasza:

válasza:Csak piaci alapon.
Akinek nincs problémája vele miért ne dolgozzon napi 24 órát akár.
Pont ezért baromság a KDNP-féle vasárnapi zárvatartás.
Most is meghalt 2 postás a hőség miatt.
Ha akarják az emberek, hogy épüljenek épületek, utak, a szemetét szállítsák el, fizessék meg az árát.
Ha arra van pénzt, hogy milliókat keresőknek adnak babavárót meg medencefűtésre, akkor erre is lesz.

válasza:#2
Lol, megint egy cinikus g.ci, aki a százmilliárdosoktól nem sajnálja az újabb milliárdokat, de a rendesen dolgozó emberektől néhány ezer forint pluszt vagy a munkafeltételek könnyítését már igen. Mert hát hová lenne a világ, ha minden csóróra gondolnunk kéne? Piszkos kommunista bagázs, még ők követelőznek, mi? Csak éppen ők termelnek meg mindent a sok ingyenélőnek, többezer kevesebb juttatásért. Talán kicsivel jobb lenne a világ, ha ők is meg lennének becsülve.

válasza:En itthonrol dolgozom, kenyelmesen
A parom viszont a szabadban dolgozik, es bar jol megfizetik, egyertelmu, hogy o nem fogja tudni ugyanezt a munkat 65 eves koraig csinalni.
Szerintem is kellenne valami kompenzacio a nehez fizikai munkat vegzoknek. akar ugy is, ha tobb nyugdij jarulekot fizet, de csereben akar 10 evvel korabban is elmehet nyugdijba.
Azzal persze nincs baj, hogy valaki felveszi az ingyen babavárót, mert annyira rászorul, hogy egyből berakja állampapírba.

válasza:

válasza:9: lol sajnos nem érted amit írtam node a nyári melegben előfordul.
Trivia hogy nem a milliárdosok fizetnék ezt se , hanorodj fel nyugodtan ha a gondolkodás ily egyszerűen sem megy .
Kapcsolódó kérdések:
Legyen szó kasszásról, árufeltöltőről vagy pultosról.
Már nem úgy van, mint amikor itthon voltam gyeden. Egyszerűen nem bírom soha utolérni magam, régen csilivili rend volt, most meg sokszor "ahol a papok táncolnak" jelleggel takarítok. Gyakran főzeléket készítek, mert az gyorsan megvan. Más egyedülálló szülőnél is...
Nem hat ez ki a betegekre? Mi van akkor ha nem tudja kezelni a helyzetet és bajt okoz. Elvégre ő is beteg.:S
És nem fizetik ki? Ígyis elvárják hogy fél 6-ra ott legyek
Tudom bértábla, de mennyi az éjszakai pótlék például? Hogy számoljam ki, hogy mennyit vonnak majd le stb..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!