Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pár éve átverte keresztanyát...

Pár éve átverte keresztanyát egy csaló, azóta eltűnt, senki sem tud róla semmit?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy kárt csinált neki, amit azóta sem hevert ki. Rendőrség egy idő után majdnem őt gyanúsította meg, mintha valaki védené. Újságcikk is volt róla, utólag tudtuk meg sajnos. De semmi sem történt azóta sem. Ismerős mesélte, hogy őket is átverte és talán most, hogy változás van, foglalkoznak majd az üggyel. Lehetséges volna?

júl. 6. 14:10
 1/6 A kérdező kommentje:
júl. 6. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
24%
13 az nem 'par eve' volt, miben remenykedsz mar ennyi ido utan? Korozes ilyen nevre nincs kiadva, valoszinuleg reg kulfoldon el mas neven (ha ugyan a Acs volt a valodi neve).
júl. 6. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
A "rendőrség" nem foglalkozik bűncselekményekkel. Feljelentést sem érdemes tenni, mert gyakran próbálják meg az áldozatot meghurcolni.
júl. 6. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Senkit sem tilos átverni.
júl. 6. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

"A "rendőrség" nem foglalkozik bűncselekményekkel."

Ha tilos lenne foglalkozna.

júl. 6. 14:50
 6/6 A kérdező kommentje:
A cikk 13 éves, mi később láttuk csak sajnos. Keresztanyut is hasonló szöveggel verte át, mostmár igaz közel négy éve. Először még indult nyomozás, majd később majdnem fenyegetve lett köri, hogy ne menjen többet érdeklődnek sem. De ez az ember volt tuti!
júl. 6. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Foxpost rengeteg csomagot kever össze. De honnan tudom, hogy nem-e csalás történt?

Én is kaptam már mást mint vettem, de pár ezres tétel volt. A facebook csoportban naponta több összekevert csomagos poszt születik. Ha tényleg ennyire ócska lett a cég, akkor honnan lehet tudni, hogy csalás áldozata lett a vevő vagy sem? Van kamera az...

Hogyan találnak meg telefonos csalók embereket?

Sziasztok! A kérdésem annyi lenne, hogy ti találkoztatok már velük? Hogy találtak meg? Mert engem például sosem keresnek, de a családomban mindenkit állandóan zaklatnak. Szívesen telefonálnék én is velük néha-néha húzni az idegeiket, de valahogy sosem találnak meg...

Vásárolt-e már valaki a kockakaland.hu webshopból?

Megbízható-e? Mik a tapasztalatok?

Csalás áldozata vagyok, érdemes feljelentést tenni?

Facebookon árultak két koncertjegyet 50.000ft-ért. Átutaltam az összeget, majd elkezdett ignorálni és folyamatosan halogatja a jegy átadását, ami valószínűleg nincsen neki. Tudom, hülyeség volt előre utalni, és nagyon szégyellem. Mi ilyenkor a teendő? Érdemes foglalkozni vele?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!